Το Περιφερειακό Τμήμα Βορείου Ελλάδος της ΠΕΤΕΤ οργάνωσε ημερίδα στο πλαίσιο της φετινής HOTELIA στη Θεσσαλονίκη με θέμα “ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ”.
Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν τα ακόλουθα θέματα:
1) ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ISO 22000. Ομιλητής ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΛΙΑΝΗΣ, Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Ποιότητας & Ασφάλειας, Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας και Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.
2) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ. Ομιλήτρια η ΕΛΕΝΑ ΣΑΚΑΡΕΛΗ, Τεχνολόγος Τροφίμων, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας σε εταιρεία τροφίμων.
3) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ: ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ. Ομιλητής ο ΘΩΜΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ, Κτηνίατρος-Τεχνολόγος Τροφίμων MSc., Σύμβουλος Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Τομέα.


