- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Ορκωμοσία αποφοίτων του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής ΣΤΕΤΡΟ-Δ του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι.

Στις 7 & 14 Δεκεμβρίου 2009, στο αμφιθέατρο ΣΕΥΠ του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ και σε τέσσερις εν σειρά σεμνές όσο και καλόγουστες τελετές, ορκίστηκαν 103 νέοι πτυχιούχοι Τεχνολόγοι Τροφίμων.

Την ορκωμοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ κ. Π. Καρακολτσίδης, ο Γ. Γραμματέας κ. Τσιντσης, ο Διευθυντής της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής κ. Α. Κυριτσάκης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος κ. Σ. Ραφαηλίδης, πολλοί καθηγητές καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των αποφοίτων.

Γενική ήταν η εντύπωση ότι το επίπεδο πλέον του Τμήματος και των αποφοίτων είναι ιδιαίτερα υψηλό και οι προσδοκίες όλων αυξημένες.

Από πλευράς ΠΕΤΕΤ παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος και Αντιπρόεδρος της ΠΕΤΕΤ κ. Μ. Φιλίππου ο οποίος ευχήθηκε στους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία, ανέπτυξε τις επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους, ανέλυσε τις δράσεις και την ανάγκη συσπείρωσης γύρω από την «οικογένεια» της ΠΕΤΕΤ, αφού δεν παρέλειψε να αναφέρει και τους σκοπέλους και τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ο εκπρόσωπος της ΠΕΤΕΤ κ. Μανόλης Φιλίππου χαιρετίζει τους νέους αποφοίτους [1]

Ο εκπρόσωπος της ΠΕΤΕΤ κ. Μανόλης Φιλίππου χαιρετίζει τους νέους αποφοίτους

Οι νέοι πτυχιούχοι κατά την φωτογράφισή τους. [2]

Οι νέοι πτυχιούχοι κατά την φωτογράφισή τους.