- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Πραγματοποιήθηκαν οι δύο κύκλοι του Σεμιναρίου για το EN ISO 22000:05 – Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων – Εσωτερικές Επιθεωρήσεις.

Το σεμινάριο ήταν διάρκειας 18 ωρών και πραγματοποιήθηκε σε δύο τριήμερους κύκλους στις 26-27-28 Νοεμβρίου και 17-18-19 Δεκεμβρίου 2009 και συμμετείχαν συνολικά 74 άτομα που ήταν μέλη της ΠΕΤΕΤ, φοιτητές αλλά και άλλοι πτυχιούχοι σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η αρχική ιδέα ήταν να επιμορφωθούν οι ενδιαφερόμενοι πάνω στο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κατά το παραπάνω πρότυπο, ώστε να έχουν πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας τους.

Αυτό κατά κοινή ομολογία και σύμφωνα με την αξιολόγηση που έκαναν οι ίδιοι οι εκπαιδευόμενοι επιτεύχθηκε και κάλυψε τις προσδοκίες τους, σε πολύ υψηλό βαθμό, τόσο από το θέμα του Σεμιναρίου όσο και από την παρουσίασή του από τους κ.κ. Χρήστο Βελιάνη και Ελευθερία Τσιτσανοπούλου.

Την οργάνωση ανέλαβε το Περιφερειακό Τμήμα της ΠΕΤΕΤ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι δύο πρώτοι κύκλοι και παρασχέθηκε δωρεάν στα μέλη της ΠΕΤΕΤ και με πολύ χαμηλό κόστος στους φοιτητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσ/νίκης η οποία μας παραχώρησε δωρεάν την αίθουσα που πραγματοποιήθηκε ο 2ος κύκλος και η φιλοξενία όσο και οι εγκαταστάσεις υπήρξαν άριστες.

Αφουγκραζόμενοι την ικανοποίηση των συμμετεχόντων, αλλά και τις υποδείξεις τους, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα στις 4, 5 & 6 Φεβρουαρίου 2010 καΙ προσπαθώντας να καλύψει και άλλες ανάγκες επιμόρφωσης, η ΠΕΤΕΤ σκέφτεται να θεσμοθετήσει αυτήν την δράση και επιφυλάσσεται να διοργανώσει νέα σεμινάρια, με εξίσου ενδιαφέροντα θέματα μέσα στο 2010.

για να δείτε φωτογραφίες: εδώ [1]