- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Το προσχέδιο Νόμου δεν προβλέπει θέσεις Τεχνολόγων Τροφίμων στις Περιφέρειες.

Το υπό υπογραφή Προεδρικό Διάταγμα (Προσχέδιο Νόμου) σχετικό με τους Οργανισμούς των Περιφερειών, προς μεγάλη έκπληξη όλων μας καταργεί τις θέσεις Τεχνολόγων Τροφίμων Τ.Ε. από τις νέες υπό σύσταση υπηρεσίες των Περιφερειών του Καλλικράτη.

Η ΠΕΤΕΤ κινήθηκε άμεσα και απέστειλε υπόμνημα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του ΟΣΥΝΑΕ, το οποίο κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Εσωτερικών Α. & Η. Δ. κ. Ραγκούση, τους Υφυπουργούς του κ.κ. Ντόλιο και Τζακρή, καθώς και τις Αρχές Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων όλης της χώρας.

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται να συσπειρωθούμε όλοι οι Τ. Τ. γύρω από την ΠΕΤΕΤ και να αντιδράσουμε διότι κάποιοι κύκλοι που δε λαμβάνουν υπόψη τη χρησιμότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στη Δημόσια Διοίκηση, αλλά προσπαθούν να εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα του κλάδου, προσπαθούν να μας αφανίσουν.

Η ΠΕΤΕΤ τους απαντάει πως δε θα τους περάσει!

Επισυνάπτουμε το υπόμνημα – εισήγηση της ΠΕΤΕΤ προς ΟΣΥΝΑΕ το οποίο έφυγε με ευθύνη, πρωτόκολλο, σφραγίδα και υπογραφή του Περιφερειακού Τμήματος της ΠΕΤΕΤ, μετά από εξουσιοδότηση και συνενόηση με τα Κεντρικά και τον πρόεδρο της κ. Μαρκόπουλο.

εισηγηση ΟΣΥΝΑΕ 24.9.10 [1]