- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Γενική Συνέλευση ΠΕΤΕΤ στις 10 Απριλίου 2011

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.) της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) της ένωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/4/2011 και ώρα 10:30 στα γραφεία της ένωσης (Βερανζέρου 15 και Πατησίων)

Τα θέματα της συνεδρίασης της Γ.Σ. θα είναι:

• Απολογισμός των πεπραγμένων του K.Δ.Σ

• Εισηγήσεις από μέλη

. Εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής

• Προκήρυξη εκλογών

Αιτήσεις και προτάσεις μπορούν να τεθούν στη Γ.Σ. από κάθε μέλος, αρκεί αυτές να έχουν υποβληθεί εγγράφως στο Κ.Δ.Σ., μία εβδομάδα πριν από τη σύγκληση της Γ.Σ.

Οι προτάσεις μπορούν να κατατεθούν και με e-mail στο [email protected]

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ. έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της ΠΕΤΕΤ, ενώ για να επιτευχθεί απαρτία κατά την δεύτερη συνάντηση (10/4/2011) απαιτείται η παρουσία του 1/4 αυτών. Ταμειακώς ενήμερα είναι τα μέλη που έχουν γραφτεί στο Σύλλογο ή έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους, ως και την ημέρα της Γ.Σ.

Όπως γνωρίζετε η Γ.Σ. είναι το ανώτατο όργανο του Συλλόγου μας και είναι αναγκαία η παρουσία όλων μας με δημιουργικές απόψεις και προτάσεις.

Παρακαλείται η Ελεγκτική Επιτροπή, εφόσον επιθυμεί την άσκηση ταμειακού και διαχειριστικού ελέγχου του Κ.Δ.Σ. και υποβολή σχετικής έκθεσης στην Γ.Σ. , να ενημερώσει την Ταμία του Συλλόγου ([email protected]) τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν τη σύγκληση της Γ.Σ.

Για το ΚΔΣ της ΠΕΤΕΤ,

Ο Πρόεδρος & Ο Γραμματέας

Ι. Μαρκόπουλος Μ. Φιλίππου