- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Εσπερίδα της ΠΕΤΕΤ στο Ηράκλειο με θέμα:Καινοτομία & Τεχνολογία στην παραγωγή, ασφάλεια και ποιότητα των Κρητικών προϊόντων

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
σε συνεργασία με τα Βιοερευνητικά και την Κappa Studies διοργανώνουν Εσπερίδα με

Θέμα: «Καινοτομία & Τεχνολογία στην παραγωγή, ασφάλεια και ποιότητα
των Κρητικών προϊόντων”

Σάββατο 06 Απριλίου 2024, Ώρα: 16:00 Τοποθεσία: «Κήπος των Αισθήσεων» Μαλάδες

Πρόγραμμα

16:00- 16:30 Προσέλευση- Χαιρετισμοί

16:30- 16:45 Χαιρετισμοί Επισήμων

16:45- 17:15  1Ο τραπέζι συζήτησης

«Παραγωγή τροφίμων – Ποιότητα & Ασφάλεια ως Εργαλεία Καινοτομίας»Συντονισμός: Ιωάννα Μπαλαφούτη, Συντάκτρια Περιοδικού OLIVE, Συνεργάτης MACC

17:15- 17:30 Eρωτήσεις κοινού

17:30: 18:00 2Ο τραπέζι συζήτησης

«Ασφάλεια & Υγιεινή στη Μαζική Εστίαση»Συντονισμός: Αναστασία Στεφανάκη, Τεχνολόγος Τροφίμων, Υπεύθυνη τμήματος Μελετών Βιοερευνητικών

18:00- 18:15 Ερωτήσεις κοινού

18.15-18.45 Διάλειμμα γευσιγνωσία κρητικών τυριών

18:45- 19:15 3ο τραπέζι συζήτησης

«Ανάδειξη της Κρητικής Διατροφής: Ο ρόλος της τεχνολογίας στα Κρητικά Προϊόντα Αγροδιατροφής»
Συντονισμός: Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά, CEO Noema, Συνεργάτης MACC

19:15- 19:30 Ερωτήσεις κοινού

19.30 Κλείσιμο Εσπερίδας

[1]