Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Επιστημονική ημερίδα με θέμα:“Ποιότητα & Ασφάλεια Τροφίμων”

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 8 Ιανουαρίου 2008 Εκτύπωση Εκτύπωση

Το Περιοδικό της Ποιότητας Eco-Q, σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ Ποιότητας Β. Ελλάδος,το διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008, στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου, 546 28 Θεσσαλονίκη – Τηλ: 2310 504504).

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Το Περιοδικό της Ποιότητας Eco-Q, σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ Ποιότητας Β. Ελλάδος διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη, την επιστημονική ημερίδα με θέμα:

“Ποιότητα & Ασφάλεια Τροφίμων”

την  Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008, στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου, 546 28 Θεσσαλονίκη – Τηλ: 2310 504504). 

Η Ημερίδα πραγματοποιείται με την Υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων – Π.Ε.ΤΕ.Τ. 

Σε κάθε Σύνεδρο θα διανεμηθεί Τόμος με τις Εισηγήσεις του Συνεδρίου, καθώς και Βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες – συμμετοχή, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Περιοδικό Eco-Q , Τηλ: 210 6026454, E-mail: [email protected].

Θεματικές Ενότητες Ημερίδας

Ώρα έναρξης 08.30 & Λήξης 17.00

q       Η Συμβολή της Τεχνολογίας στην Ασφάλεια των Τροφίμων και της Διατροφής

q       Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας & Ασφάλειας των Τροφίμων

q       (ISO 22000 – HACCP – AGRO)

q       Υγιεινή και Ασφάλεια στην Βιομηχανία Τροφίμων

q       Ανάλυση Επικινδυνότητας

q       Ποιότητα και Αγροτική Ανάπτυξη

q       Η Διοίκηση της Καινοτομίας (Innovation Process Management) – Νέες Τάσεις

q       Συσκευασία Τροφίμων & Logistics

q        Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον κλάδο των Τροφίμων

q       Ασφάλεια Τροφίμων στα Νοσοκομεία

q       Ποιότητα και Καταναλωτής – Έλεγχος της Αγοράς στον κλάδο των τροφίμων

 

Εισηγητές Συνεδρίου (έως 10/12/2007)

·  κ. Γεώργιος Τσιότρας, Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας*

·  κ. Γιάννης Οικονόμου, Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή *

·  Εκπρόσωπος, ΕΦΕΤ*

·  Εκπρόσωπος, ΕΣΥΔ*

* Αναμένεται επιβεβαίωση

·  κ. Χαράλαμπος Ν. Λαζαρίδης, Καθηγητής Μηχ. Τροφίμων Α.Π.Θ. Δ/ντής Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων Γεωπονική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Τρόφιμα και Καταναλωτής»

 

·  κ. Ιωάννης Γ. Μπλούκας, Καθηγητής, Εργαστήριο Επεξεργασίας & Μηχανικής Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Η πολλαπλή σημασία της συσκευασίας στην ποιότητα των τροφίμων για τον καταναλωτή και τη βιομηχανίας τροφίμων»

 

·  κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης, Αν. Καθηγητής Τμήμα Κτηνιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Μικροβιολογικές προδιαγραφές των τροφίμων σύμφωνα με την Οδηγία ΕΚ 2073/2005»

 

·  κα Μαρία Τσιμίδου, Αν. Καθηγήτρια Χημείας Τροφίμων, Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Η εμπειρία από την πορεία του “Κρόκου Κοζάνης” μέσα στον χρόνο και οι προκλήσεις του παρόντος»

 

·  κ. Κώστας Κουτσουμανής, Επ. Καθηγητής Γεωπονική Σχολή, Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων Α.Π.Θ

«Μικροβιακοί Χρονοθερμοκρασιακή Δείκτες: Μία νέα τεχνολογία για την παρακολούθηση της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων κατά την παραμονή τους στην ψυκτική Αλυσίδα»

 

·  κα Νίνα Παπαδοπούλου, Διαιτολόγος – Προϊσταμένη Τμ. Διατροφής Νοσοκομείου Δράμας

«Διασφάλιση Ποιότητας Τροφίμων στο Τμήμα Διατροφής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας – Πιστοποίηση κατά ISO-22000»

 

·  κ. Γεώργιος Σειραγάκης, Food Chemist Msc, Food Allergens Lab

«Αλλεργιογόνα Τρόφιμα και Εργαστηριακοί Έλεγχοι»

 Επίσης, θα υπάρξει συμμετοχή εισηγητών: από Φορείς Πιστοποίησης,   ΣΔΠ Βιομηχανιών Τροφίμων και Συμβούλων Ποιότητας και Εργαστηρίων.

Κατηγορίες
Ειδήσεις
Comments rss
Comments rss
Trackback
Trackback

« Η ΠΕΤΕΤ απέκτησε ιδιόκτητα γραφεία στη Θεσσαλονίκη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20.05.2008 »

Αφήστε το σχόλιο σας

Πατήστε εδώ για να ακυρώσετε το σχόλιο.

You must be logged in to post a comment.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει