Διημερίδα στην Καρδίτσα
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 17 Ιουλίου 2006 ΕκτύπωσηΠραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διημερίδα που διοργάνωσε το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας, Παράρτημα Καρδίτσας, στις 16 & 17 Ιουνίου 2006, με θέμα:”Τρόφιμα & Υγεία”.
Την εκδήλωση που συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από τους τοπικούς παράγοντες, από ανθρώπους του χώρου των τροφίμων και από τους φοιτητές του τμήματος, χαιρέτησε όπως ήταν φυσικό και η ΠΕΤΕΤ.
Η οργάνωση της διημερίδας ήταν άψογη απ’ όλες τις πλευρές και φάνηκε ότι στο νεοσύστατο τμήμα γίνεται σπουδαία προσπάθεια.
Η ανάπτυξη της θεματολογίας ήταν αντάξια των μεγάλων ονομάτων του χώρου, που στήριξαν την όλη προσπάθεια.
Δεν θα ήταν υπερβολή αν θα λέγαμε ότι τα θέματα που αναπτύχθηκαν, το επιστημονικό μέγεθος των ομιλητών και η αρτιότητα της οργάνωσης, θύμιζαν περισσότερο συνέδριο παρά διημερίδα.
Ευχόμαστε στο Τμήμα καλή συνέχεια και διαβεβαιώνουμε ότι θα έχει την Π.Ε.ΤΕ.Τ. συμπαραστάτη σε κάθε τέτοια αξιόλογη προσπάθεια.
Οι ομιλητές με την σειρά που παρουσιάστηκαν ήταν οι εξής:
Ι. Χουλιάρας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Προϊστάμενος Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
Β. Καραθάνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Μ. Φιλίππου, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων
Ν. Ανδρικόπουλος, Καθηγητής, Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Ο. Γκορτζή, Επιστημονική Συνεργάτιδα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
Α. Κυριτσάκης, Καθηγητής Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης
Αθ. Καραθάνος, Εργαστηριακός Συνεργάτης Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
Ε. Λάζος, Αντιπρόεδρος Ε.Φ.Ε.Τ., Καθηγητής Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, Τ.Ε.Ι. Αθήνας
Γ. Μπόσκου, Λέκτορας Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Μ. Αυγουστάτος, Διευθυντής Ανάπτυξης της Total Quality Hellas
I. Γιοβανούδης, Εργαστηριακός Συνεργάτης Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
Α. Γούλα, Εργαστηριακή Συνεργάτιδα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
Κ. Κατσούλης, Εργαστηριακός Συνεργάτης Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
Ν. Σολωμάκος, Υπ. Διδάκτορας -Κτηνίατρος Τμήμα Κτηνιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Α. Γκόβαρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Κτηνιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Κ. Πετρωτός, Επιστημονικός Συνεργάτης Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
Κ. Σφλώμος, Καθηγητής Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, Τ.Ε.Ι. Αθήνας
Σ. Λαλάς, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
Σ. Μέξης, Τεχνολόγος Τροφίμων