Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση επιστημονικής ημερίδας στην 15η ΑΡΤΟΖΑ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 7 Μαρτίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο 4/3/2017 με θέμα :

«Βιοτεχνική αρτοζαχαροπλαστική-Τεχνολογικές-νομοθετικές προσεγγίσεις »

στα πλαίσια της σημαντικότερης έκθεσης Αρτοποιίας &Ζαχαροπλαστικής ΑΡΤΟΖΑ 2017

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους διακόσιους πενήντα και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις σημαντικές ομιλίες .Επίσης ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

1.Την διοργανώτρια εταιρία FORUM για την φιλοξενία αλλά και για την προβολή της ημερίδας , τον αντιπρόεδρό της,κύριο Θ.Γιαλούρη για τον χαιρετισμό του.

2.Τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κύριο Αντώνογλου για τον χαιρετισμό και την παρακολούθηση μέχρι το τέλος της ημερίδας μας.

3.Την Προϊστάμενη Δ/νσης Διατροφικής Πολιτικής & Ερευνών ΕΦΕΤ  κυρία Ειρήνη Τσιγαρίδα,

4.Τους εξαιρετικούς ομιλητές:

  • Μιχάλη Ορεστίδη,Τεχνολόγο Τροφίμων, Σύμβουλο Τεχνολογίας και Καινοτομίας
  • Γεώργιο Μαράκη Διατροφολόγο ,Δ/νση διατροφικής Πολιτικής ΕΦΕΤ
  • Νικόλαο Βαλλέτ, Χημικό,Υπεύθυνο Νέων Τεχνολογιών – Chipita S.A.
  • Κωσταντίνη Εύα, Γεωπόνο-Τεχνολόγο Τροφίμων MSc –Σύμβουλο επιχειρήσεων
  • Μυρτώ Τριάντη, ΕΕΣ τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων-Τ.Ε.Ι. Αθήνας
  • Δρ Σπυριδων Παραμυθιώτη, Ερευνητή-Μέλος ΕΔΙΠ -Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Ιωάννη Κακό, Τεχνολόγο Τροφίμων,Επικεφαλή επιθεωρητή TUV AUSTRIA HELLAS
  • Μαργαρίτα Τσάκωνα ,Γεωπόνος-Επιστήμων Τροφίμων -Στέλεχος βιομηχανίας τροφίμων

Τέλος υπενθυμίζουμε το 6ο Διεθνές συνεδρίο τεχνολογίας τροφίμων στα πλαισια της 4ης FoodExpo 18-19/3/2017 με θέμα: Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στον τομέα των τροφίμων-Από νεοφανείς ιδέες σε βιομηχανικές εφαρμογές

6th International Congress on Food Technology

Current Trends and Future Perspectives in the Food sector: From novel concepts to industrial applications.

Φιλοδοξούμε το συνέδριο μας να προσεγγίσει δημιουργικά τις μελλοντικές βιομηχανικές εφαρμογές, να προβάλει την πατρίδα μας ως προορισμό συνεδριακού τουρισμού και σας καλούμε να εγγραφείτε.

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Ιωάννης Σμαρνάκης

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Πρόσκληση Για Κοπή Βασιλόπιτας Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση επιστημονικής ημερίδας στην Detrop 2017 »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει