Αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 3 Ιουνίου 2017 ΕκτύπωσηΑνακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με έγγραφο καθοδήγησης για την αντιμετώπιση μικροβιολογικών
κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά στην πρωτογενή παραγωγή μέσω ορθών πρακτικών υγιεινής
(2017/C 163/01)
Για να κατεβάσετε το αρχείο πατήστε εδώ https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B_NQF3hnG-ZvY3ZiY1FkTlJ2bDQ
Γραμματεία ΠΕΤΕΤ