ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 14 Ιουνίου 2017 ΕκτύπωσηΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ της ΠΕΤΕΤ με θέμα : Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους
Αλεύρι ζέας-Γλουτένη-Στέβια-Προϊόντα χωρίς συντηρητικά-Φυτικά «γάλατα»-Αμύγδαλα βερίκοκου-ωμά αμύγδαλα
Βουλιαγμένης 171 , Αίθουσα Chef Club Σάββατο 08/07/2017, ώρα 10.30-14.0
Την συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Αργύρης Καλογερόπουλος
Στο στρογγυλό τραπέζι συμμετέχουν: |
Μιχάλης Ορεστίδης,Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Τεχνολογίας και Καινοτομίας,Αντιπρόεδρος Π.Ε.ΤΕ.Τ. |
Γεώργιος Μπόσκου, Καθηγητής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου |
Νικόλαος Γκιώνης, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc , Σύμβουλος ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων , Υπεύθυνος επιστημονικής επιτροπής Π.Ε.ΤΕ.Τ. |
Ηλίας Αλεξίου , Ελεγκτής τμήματος εμπορίου Π.Ε. Δυτικής Αθήνας. |
Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ-Διευθυντής Εργοστασίου και R&D ,Pallas-Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα. |
Ανακοίνωση εκδήλωσης Προγραμμα Εκδηλωσης ΠΕΤΕΤ
Παρακαλώ να στείλετε στο [email protected] την ακόλουθη . Αιτηση συμμετοχης σε εκδηλωση ΠΕΤΕΤ
Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες και απόλυτη προτεραιότητα έχουν τα ενεργά μέλη ΠΕΤΕΤ.
Τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας