Δελτίο τύπου σχετικά με ημερίδα στο πλαίσιο της HOTELIA στη Θεσσαλονίκη, με θέμα”ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ”.
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 15 Νοεμβρίου 2017 ΕκτύπωσηΤο Περιφερειακό Τμήμα Βορείου Ελλάδος της ΠΕΤΕΤ οργάνωσε ημερίδα στο πλαίσιο της φετινής HOTELIA στη Θεσσαλονίκη με θέμα “ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ”.
Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν τα ακόλουθα θέματα:
1) ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ISO 22000. Ομιλητής ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΛΙΑΝΗΣ, Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Ποιότητας & Ασφάλειας, Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας και Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.
2) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ. Ομιλήτρια η ΕΛΕΝΑ ΣΑΚΑΡΕΛΗ, Τεχνολόγος Τροφίμων, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας σε εταιρεία τροφίμων.
3) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ: ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ. Ομιλητής ο ΘΩΜΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ, Κτηνίατρος-Τεχνολόγος Τροφίμων MSc., Σύμβουλος Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Τομέα.