Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Σεμινάρια υψηλού επιπέδου στην ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2018 από την ΠΕΤΕΤ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 23 Ιανουαρίου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων θα συμμετέχει και φέτος στην 8η Έκθεση Αρτιποιίας-Ζαχαροπλαστικής ARTOZYMA στις 24-26/2/2018 στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ. Τη Κυριακή 25/2/2018 θα πραγματοποιηθούν επιστημονικά σεμινάρια με την εγκυρότητα και την υπογραφή της ΠΕΤΕΤ, με θέματα όπως:
1. “Προζύμια ως λειτουργικός παράγοντας στην αρτοποιία και ο ρόλος τους στην διαμόρφωση οργανοληπτικών χαρακτηριστικών”
Εισηγητές:
Μιχάλης Ορεστίδης – Τεχν.Τροφ. 25 Ετη βιομηχανική και ερευνητική εμπειρία
Εύα Κωνσταντίνη -Βιοτεχνολόγος MSc, Sensory Evaluation Άρτου

2.”Εναλλακτικές γλυκαντικές ύλες στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική αλεύρου”
Εισηγητής:
Διαμαντής Παπαπαναγής – Τεχν. Τροφ. 20ετή βιομηχανική εμπειρία
Διάρκεια μαζί με ερωτήσεις κοινού: 1 ώρα
Θα υπάρχουν προϊόντα έτοιμα τα οποία μετά την εισήγηση θα αξιολογηθούν τεχνικά απ τους εισηγητές .Θα ακολουθήσει οργανοληπτική αξιολόγηση και ανάλυση επί των αποτελεσμάτων.

3.”Γλυκά και παγωτά ελεύθερα ζάχαρης”
Επίδειξη γλυπτικής-παραγωγής καραμέλας χωρίς ζάχαρη και εφαρμογή της σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής .
Εισηγητές:
Γιάννης Σμαρνάκης -Τεχν.Τροφ. 25 Ετη βιομηχανική και ερευνητική εμπειρία
Σταύρος Γιαπιτζης -Τεχν. Τροφ, Μαστερ Pastry Chef
Διάρκεια μαζί με ερωτήσεις κοινού: 1 ώρα

4.”Προϊόντα ελεύθερα γλουτένης και πως θα προστατευτούμε από την διασταυρούμενη επιμόλυνση”
Εισηγητές:
Έλενα Σακαρέλη Τεχν. Τροφίμων
σε Συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Κοιλιοκάκης
Διάρκεια μαζί με ερωτήσεις κοινού: 1 ώρα
Οι τεχνολόγοι τροφίμων είναι οι επιστήμονες που μπορείς να εμπιστευθείς.

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Δελτίο τύπου ανασύστασης Δ. Ε. Π.Τ.Βόρειας Ελλάδας  Π.Ε.ΤΕ.Τ.  Ετησια κοπή βασιλόπιτας Περιφ. Τμήματος Β.Ελλάδας της Π.Ε.ΤΕ.Τ. »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει