Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

8η ΑΡΤΟΖΥΜΑ Ηλεκτρονική πρόσκληση

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 28 Ιανουαρίου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

Αγαπητοί συνάδελφοι φίλοι και συνεργάτες

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων συμμετέχει στην 8η ΑΡΤΟΖΥΜΑ , θα μας βρείτε στο  Περίπτερο / Pavilion 13 -Stand Α18.

Στις πλαίσια των παραλλήλων εκδηλώσεων η Π.Ε.ΤΕ.Τ. οργανώνει σεμινάριαΚυριακή 25/2 και Επιστημονική ημερίδα Σάββατο 24/2.

Ακολουθεί ηλεκτρονική πρόσκληση.


ΠΑΝΕΛ.ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛ/ΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΠΕΤΕΤ) / HELLENIC ASSOSIATION OF FOOD TECHNOLOGISTS

Συμμετέχουμε στην 8η ARTOZYMA και σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στο / We participate in 8th ARTOZYMA and we are looking forward to welcoming you in our stand

Περίπτερο / Pavilion 13                           Stand E1

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ARTOZYMA KΑΝΟΝΤΑΣ ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ / DOWNLOAD HERE YOUR PERSONAL FREE PASS FOR ARTOZYMA REGISTERING ONLINE

Απαραίτητη η προσκόμιση επαγγελματικού ΑΦΜ* / Mandatory VAT reg. No presentation*

Η κάρτα εισόδου ισχύει και για την παράλληλη έκθεση Τροφίμων – Ποτών Detrop Boutique / The free pass is valid also for the parallel Detrop Boutique food & beverages exhibition.

*Για τα στελέχη & τους εργαζόμενους στον κλάδο Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής η εγγραφή γίνεται με τα στοιχεία της εταιρίας στην οποία εργάζονται, αναφέροντας τη θέση που κατέχουν.

Σημείωση: Η παραπάνω διαδικασία είναι απαραίτητη. Το παρόν μήνυμα ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ δελτίο για την είσοδο στην έκθεση  / Notice: The above–mentioned procedure is mandatory. This message IS NOT a free entry pass.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ / WORKING HOURS

Σάββατο 24/2 & Κυριακή 25/2  10:00 – 20:00 | Saturday 24/2 & Sunday 25/2  10:00 – 20:00

Δευτέρα 26/2  10:00 – 18:00    |    Monday 26/2  10:00 – 18:00

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / SIDE EVENTS

  • 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού / 3rd Pan-Hellenic Bread Championship
  • 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής  / 24th Pan-Hellenic Confectionery Conference
  • Ειδικό Θεματικό Αφιέρωμα Area «Free From…» / Special Area “Free From…”
  • Ημερίδες – Workshops – Παρουσιάσεις / Seminars –Workshops – Presentations

 

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« ‘Αρθρο από την ομιλία του συναδελφου Δρς Βασίλη Αθανασιάδη , στην ημερίδα της ΠΕΤΕΤ, Chem 2017&EcolInk ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ» 1η Ημερίδα Τμήματος Διατροφής »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει