ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΤΕΤ στο Ηράκλειο, « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση »
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 9 Μαρτίου 2018 Εκτύπωση**Διαβάστε το πρόγραμμα ομιλιών της ημερίδας
180421 Προγραμμα Ασφαλεια τροφιμων ΜΕ
Ο τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της ΠΕΤΕΤ αναγγέλλει τον πρώτο κύκλο επιστημονικών ημερίδων στο τομέα της τουριστικής βιομηχανίας.
Ξεκινάμε στο Ηράκλειο, με θέμα « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση » με την φιλοξενία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Αίθουσα Καστελάκη Σάββατο 21/4/2018 , 11.00-18.00 .
Οι τεχνολόγοι τροφίμων μπορούν να συμβάλουν δημιουργικά στην Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων και στην τουριστική βιομηχανία και ξεκινούν μια τέτοια πρωτοβουλία στην πιο εμβληματική για τον τουρισμό Ελληνική Γή, την Κρήτη.
Τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της ΠΕΤΕΤ