Δελτίο τύπου για την επιστημονική ημερίδα «Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση» Ηράκλειο 4/2018
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 22 Απριλίου 2018 ΕκτύπωσηΟ τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση
επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο 21/4/2018 με θέμα : «Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση», στην Αίθουσα Καστελάκη του Ε.Ε Ηρακλείου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθώς και το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν την ημερίδα.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους κυρίους:
Ευριπίδη Κουκιαδάκη ,Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου
Μηνά Μελισσείδη, Εκπρόσωπο Ε. Επιμελητηρίου Ηρακλείου
Μιχαήλ Λυγεράκη, Τεχνολόγο Τροφίμων/επιθεωρητή Τμήματος Ελέγχου Επιχειρήσεων ΕΦΕΤ
Αλέκο Στεφανάκη, Αντιπρόεδρο Δ.Ε. Αγροδιατροφικής σύμπραξης Κρήτης.
Για την υποστήριξη στην εκδήλωση μας και την συμβολή τους στον διάλογο που αναπτύχθηκε.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους ομιλητές: Γιάννη Σμαρνάκη , Νίκο Γκιώνη, Ειρήνη Κοντάκη, Γεωργία-Δανάη Αντωνάκη, Ευγενία Μοσχολάκη, Σοφία Φουντουλάκη.
Συγχαίρουμε ιδιαιτέρως την συνάδελφο Ειρήνη Κοντάκη για την εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης .
Ευχαριστούμε τα μέλη μας Ιωάννα Ασουμανάκι και Μαίρη Μαρκάκη για την συμβολή τους στον συντονισμό της ημερίδας. Δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρίες χορηγούς της εκδήλωσης
*Candia Nuts και προσωπικά τους κυρίους, Δράκο και Γιώργο Μαραγγάκη.
*Kriveκ
*IIEK Kapa Studies
Όπως δεσμευτήκαμε στους συμμετέχοντες, θα επανέλθουμε με νέα εκδήλωση ευρύτερης θεματολογίας σε συνεργασία με τις δημιουργικές δυνάμεις της Κρήτης, με στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση.
Εύα Κωσταντίνη
Υπεύθυνη κατάρτισης και επικοινωνίας Π.Ε.ΤΕ.Τ