Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΣΠΡΙΑ:Ο κρυμμένος θησαυρός της ΛΗΜΝΟΥ»

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 8 Μαΐου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

 

To Τμήμα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του Πανεπιστημίου ΑΙΓΑΙΟΥ οργάνωνει ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

«ΟΣΠΡΙΑ: Ο κρυμμένος θησαυρός της ΛΗΜΝΟΥ»

ΤΟΠΟΣ: Κινηματοθέατρο Μαρούλα, Μύρινα, Λήμνος

ΧΡΟΝΟΣ: 23 Μαΐου 2018, Ώρα: 18:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

18:00 – 18:30: Προσέλευση συμμετεχόντων

18:30 – 18:40: Χαιρετισμοί Επισήμων

Χαιρετισμός Προέδρου Τ.Ε.Τ.Δ., Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Χαράλαμπου Καραντώνη

Χαιρετισμός Προέδρου Φοιτητικού Συλλόγου Τ.Ε.Τ.Δ. κας. Κωνσταντίνας Θάνου

18:40 – 19:00: Προϊόντα Γης Βοϊου Α.Β.Ε.Ε.: μία επιτυχημένη επιχειρηματική πρωτοβουλία

παραγωγών οσπρίων μέσα στην κρίση

Ιωάννης Παπαϊορδανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ ΑΒΕΕ

19:00 – 19:20: Ο κρυμμένος θησαυρός της διατροφικής αξίας των οσπρίων

Αντώνιος Ζαμπέλας, Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του

Ανθρώπου, ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Honorary Professor Division

of Medicine, UNIVERSITY COLLEGE, London. UK.

19:20 – 19:40: Η κληρονομιά των τοπικών ποικιλιών: τα μοναδικά όσπρια της Λήμνου

Πηνελόπη Μπεμπέλη, Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής,.

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

19:40 – 20:00: Ο σύγχρονος Σιτοβολώνας του Αιγαίου και τα δεκάδες brand name προϊόντα του

Δημήτρης Σκάλκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Διοίκησης καινοτομίας στις επιχειρήσεις

Τροφίμων, Τ.Ε.Τ.Δ., ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

20:00 – 20:10: Ερωτήσεις – Συζήτηση: Σχετικά με τα ΟΣΠΡΙΑ της Λήμνου το παρόν και το μέλλον τους

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Αναπληρωτής Καθηγητής Δημήτρης Σκάλκος

Πληροφορίες: κα Αθανασία Σπηλιοπούλου, Γραμματεία Τμήματος, Τηλ.2254083015

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Ομιλία του προέδρου της ΠΕΤΕΤ Ιωάννη Σμαρνάκη στην ημερίδα « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει