Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Ο τομέας κατάρτιστης & επικοινωνίας  της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση εκδήλωσης που οργάνωσε το Σάββατο 23/6/2018

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 23 Ιουνίου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

Ο τομέας κατάρτιστης & επικοινωνίας  της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση

εκδήλωσης που οργάνωσε το Σάββατο 23/6/2018, στην Αθήνα με θέμα :

«Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και την διάθεση στην αγορά.»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθώς και το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν την ημερίδα.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές:

Νίκο Βαλέτ Χημικό Μηχανικό, Group R&D Director Chipita S.A.

Δήμητρα Χούχουλα, Επίκουρο Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτ.Αττικής

Αντώνη Καναβούρα, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μαρούλα Μαλιαχόβα ,Υπ. Μαρκετινγκ, Συνεταρισμού ΘΕΣ-ΓΑΛΑ

Εύα Κωνστανίνη ,  Βιοτεχνολόγο MSc , Ερευνα & Ανάπτυξη Vioryl A.E.

Ιωάννη Σμαρνάκη, Πρόεδρο ΠΕΤΕΤ-Διευθυντή Εργοστασίου και R&D ,Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα & Σοκολάτα.

Ιδιαιτερως ευχαριστούμε τους φοιτητές Λυδία Βαλάση και Μαρίνο Ξαγοράρη

εκ μέρους της ομάδας που κέρδισε προσφάτως το πρώτο βραβείο επιχειρηματικότητας του Γεωπονικού Π.Α. οι οποίοι μας παρουσίασαν το προϊόν που σχεδίασαν”ΈλληνFood: Αξιοποίηση παραπροϊόντων βιομηχανιών και καρπών B’ διαλογής από την ελληνική γη με σκοπό την παρασκευή βιολειτουργικών αλεύρων”.

Συγχαίρουμε ιδιαιτέρως το μέλος της διοίκησης   Παναγιώτη Μανιατέα, για την εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης και  τα μέλη μας Παναγιώτα Βλάχου, Παναγιώτα Παυλοπούλου, Κωνσταντίνο Τζόγια και Κοντάκο Σταύρο  που τον πλαισίωσαν.

Όπως δεσμευτήκαμε στους συμμετέχοντες, θα επανέλθουμε με νέα εκδήλωση ευρύτερης θεματολογίας

Εύα Κωσταντίνη

Υπεύθυνη κατάρτισης και επικοινωνίας Π.Ε.ΤΕ.Τ

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ Δελτίο τύπου ανασύστασης της Δ. Ε. του Π.Τ.Βόρειας Ελλάδας της Π.Ε.ΤΕ.Τ. »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει