Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Σεμινάρια διασφάλισης ποιότητας-επισήμανσης από την ΠΕΤΕΤ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 15 Νοεμβρίου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

**Οι θέσεις για τα σεμινάρια υπέρ-καλύφθηκαν απο 25/11/2018 .Παρακαλούμε να σταματήσετε την αποστολή αιτήσεων

Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου κατάρτισης τον Δεκέμβριο 2018 και προσκαλεί τα μέλη  αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους απ’ τον κλάδο των τροφίμων να δηλώσουν συμμετοχή.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.(απόλυτη προτεραιότητα στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΤΕΤ.)

Ακολουθεί  2018 Αιτηση συμμετοχης σε σεμιναριο παρακαλούμε να συμπληρωθεί και να αποσταλεί έως 2/12/2018 στο e-mail [email protected]

*ΠΡΟΣΟΧΗ Αιτήσεις οι οποίες δεν είναι πλήρως συπληρωμένες δεν θα γίνονται δεκτές.

Α.Η θεματολογία είναι

1.Νοθεία και απάτη στα τρόφιμα-Εκπόνηση μελέτης HACCP-Πιστοποίηση Χαλάλ-  Μανιατέας Παναγιώτης-Κίτου Άννα-Αντωνίου Αθανασία :10 ΩΡΕΣ
     ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12, 17.00-21.45  και ΣΑΒΒΑΤΟ  8/12      9.15-14.00 

2.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ-ΚΑΝ 1169/2011 -ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ- Τσάκωνα Μαργαρίτα-Σμαρνάκης ΓΙάννης : 5 ΩΡΕΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ  15/12      9.15-14.00

Μπορείτε να λάβετε μέρος και στα 2 θέματα σεμιναρίων εφόσον το επιθυμειτε.

Β.Χώρος διεξαγωγής

Λέσχη αρχιμαγείρων -ChefClub ,Λεωφόρος Βουλιαγμένης 171, Δάφνη 172 37, 1ος όροφος, πλησίον σταθμού Μετρό ,Αγ.Ιωάννη.

Γ.Κόστος συμμετοχής, ανά σεμινάριο

Ταμειακώς εντάξει μέλη ΠΕΤΕΤ και φοιτητές επί πτυχίω, των σχολών επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων: 20€

Λοιποί ενδιαφερόμενοι

Δ.Βεβαίωση χορηγείται με την ολοκλήρωση των μαθημάτων καθώς και ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.

Γραμματεία Π.Ε.ΤΕ.Τ.

Κατηγορίες
Σεμινάρια

« MeatDays & DairyExpo, Ολοκλήρωση επιτυχημένων εκδηλώσεων της ΠΕΤΕΤ Επιτυχημένη ολοκλήρωση κύκλου κατάρτισης Δεκεμβρίου 2018 μελών ΠΕΤΕΤ »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει