ΑΡΤΟΖΑ 2019-Ημερίδα «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική, νέες τάσεις-σύγχρονες προκλήσεις »
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 8 Ιανουαρίου 2019 Εκτύπωση16η ΑΡΤΟΖΑ -Metropolitan Expo Center -Αίθουσα εκδηλώσεων
Σάββατο 23/2/2019 15.00-17.30
Πρόγραμμα ομιλιών
Ελένη Χαλιωρή, Τεχνολόγος Τροφίμων
Θέμα: Ακρυλαμίδιο στα αρτοσκευάσματα –τρόποι μείωσης της εμφάνισής του.
Ελευθερία Καμπόλη, Τεχνολόγος Τροφίμων –LESAFFRE HELLAS
Θέμα: Μείωση του αλατιού στα προϊόντα αρτοποιίας
Claire Micheaux – Western Europe Innovation Coordinator, LESAFFRE INTERNATIONAL
*Μετάφραση Μιχάλης Ορεστίδης
Θέμα: Sourdoughs and the magic of fermentationΙ
Ιωάννης Σμαρνάκης, Τεχνολόγος Τροφίμων –Δ/ντης Εργοστασίου & Ανάπτυξης προϊόντων Λάβδας Α.Ε. Ζαχαρώδη &Σοκολάτα
Θέμα: Γλυκαντικές ουσίες προς αντικατάσταση της ζάχαρης στην αρτο-ζαχαροπλαστική
Γιώργος Μαργαριτόπουλος, CEO εταιρίας Halal Quality Control
Θέμα: “Πιστοποίηση Halal-Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου σε Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική”.
Δρ Ιωάννης Στοϊτσης, CEO Εταιρίας FOODAKAI
Συντονίζει ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΤΕΤ, Μιχάλης Ορεστίδης