ΑΡΤΟΖΑ 2019:Ολοκληρώθηκε με επιτυχία επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 24 Φεβρουαρίου 2019 ΕκτύπωσηΗ διοίκηση της ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκληρωση μιάς ακόμη επιτυχημένης δράσης στον τομέα Αρτοποϊίας -Ζαχαροπλαστικής-Παγωτού με τίτλο
”Νέες τάσεις και σύγχρονες προκλήσεις στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική’
Ευχαριστούμε το πολυπηθές ακροατήριο που κατέκλυσε την αίθουσα,τους οργανωτές της έκθεσης για την φιλοξενία.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους ομιλητές:
Ελένη Χαλιωρή, Τεχνολόγο ΤροφίμωνΘ
Ελευθερία Καμπόλη, Τεχνολόγο Τροφίμων –LESAFFRE HELLAS
Claire Micheaux – Western Europe Innovation Coordinator, LESAFFRE INTERNATIONALΘ
Ιωάννης Σμαρνάκης, Τεχνολόγο Τροφίμων –Δ/ντης Εργοστασίου & Ανάπτυξης προϊόντων Λάβδας Α.Ε. Ζαχαρώδη &Σοκολάτα
Γιώργος Μαργαριτόπουλος, CEO εταιρίας Halal Quality Control.
Δρ Ιωάννης Στοϊτσης, CEO Εταιρίας FOODAKAI
καθώς και τον αντιπρόεδρο της ένωσης, Μιχάλη Ορεστίδη για τον συντονισμό της εκδήλωσης.
Τέλος ευχαριστούμε τα μέλης της διοίκησης Παναγιώτη Μανιατέα και Μηλένα Μαργέλη για την οργάνωση.
Γραμματεία ΠΕΤΕΤ