Σεμινάριο της ΠΕΤΕΤ στην Θεσσαλονίκη- Μελέτη HACCP- Νοθεία στα τρόφιμα- Halal.
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 20 Απριλίου 2019 ΕκτύπωσηΗ διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. Β.Ε. ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου κατάρτισης τον Μάιο 2019 στην Θεσσαλονίκη και προσκαλεί τα μέλη της να δηλώσουν συμμετοχή.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.(απόλυτη προτεραιότητα στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΤΕΤ.)
Η αίτηση-συμμετοχης παρακαλούμε να συμπληρωθεί και να αποσταλεί έως 9/5/2019 στο e-mail [email protected]
*ΠΡΟΣΟΧΗ Αιτήσεις οι οποίες δεν είναι πλήρως συμπληρωμένες δεν θα γίνονται δεκτές.
Α. Η θεματολογία είναι
1.Νοθεία και απάτη στα τρόφιμα- Εκπόνηση μελέτης HACCP- Πιστοποίηση Χαλάλ Στο μάθημα θα διδάξουν:
Σμαρνάκης Ιωάννης- Μανιατέας Παναγιώτης -Σακαρέλη Έλενα : 10 ΩΡΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5/2019 , 17.30-22.00 και
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5/2019 9.00-14.30
Β.Χώρος διεξαγωγής
Θεσσαλονίκη, Δωδεκανησσου 23, 3ος όροφος
Γ.Κόστος συμμετοχής, ανά σεμινάριο
Ταμειακώς εντάξει μέλη ΠΕΤΕΤ και φοιτητές επί πτυχίω, των σχολών επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων:
Δ.Βεβαίωση χορηγείται με την ολοκλήρωση των μαθημάτων καθώς και ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.
Γραμματεία Π.Ε.ΤΕ.Τ.