Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Οι θέσεις των σεμιναρίων έχουν καλυφθεί, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας – Νέος κύκλος σεμιναρίων ΠΕΤΕΤ στην Αθήνα 1/2020

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 22 Δεκεμβρίου 2019 Εκτύπωση Εκτύπωση

_

Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει Α κύκλο σεμιναρίων για το 2020 στην Αθήνα , με θέματα:

1.Εκπόνηση μελέτης HACCP σε υφιστάμενη παραγωγική μονάδα, διάρκειας 10 ωρών  

*Πέμπτη 30/1 17.00-22.00 και

*Παρασκευή 31/1 17.00-22.00

Εισηγητές: Νάσια Αντωνίου, Παναγιώτης Μανιατέας, Ιωάννης Σμαρνάκης

2.Επισήμανση τροφίμων (καν. 1169)-Διατροφική ετικέτα & ισχυρισμοί διατροφής-υγείας, διάρκειας 5 ωρών  

*Σάββατο 1/2/2020 9.00-14.00

Εισηγητές: Μαρίνα Πούλιου, Ιωάννης Σμαρνάκης

 και προσκαλεί τα μέλη της και τελειόφοιτους τμημάτων επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων να συμμετάσχουν.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. (απόλυτη προτεραιότητα στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΤΕΤ.)

Ακολουθεί  αίτηση παρακαλούμε να συμπληρωθεί και να αποσταλεί έως 12/01/2020  στο e-mail  [email protected]

2020-Αιτηση-συμμετοχης-σε-σεμιναριοΛήψη

*ΠΡΟΣΟΧΗ Αιτήσεις οι οποίες δεν είναι πλήρως συμπληρωμένες δεν θα γίνονται δεκτές.

Β.Χώρος διεξαγωγής

Βερανζέρου 15, 5ος όροφος, Αθήνα

Γ.Κόστος συμμετοχής

Ταμειακώς εντάξει μέλη ΠΕΤΕΤ και φοιτητές επί πτυχίω, των σχολών επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων: 25€ ανά σεμινάριο

Δ. Βεβαίωση χορηγείται με την ολοκλήρωση των μαθημάτων καθώς και ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.

Γραμματεία Π.Ε.ΤΕ.Τ.

Κατηγορίες
Ειδήσεις, Σεμινάρια

« ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ OLIVE CHALLENGE 9η ΑΡΤΟΖΥΜΑ- Επιστημονική Ημερίδα, 2 θεματικές ομάδες που θα προσεγγίσουν “Τα (+) και τα (-) στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική ”. »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει