Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια FOODEXPO 2020

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 6 Φεβρουαρίου 2020 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων οργανώνει ημερίδα στα πλαίσια της σημαντικότερης έκθεσης τροφίμων&ποτών στην Ελλάδα με θέμα : Παγκόσμιες διατροφικές τάσεις & βιώσιμη ανάπτυξη

FOODEXPO -Metropolitan Expo Center Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL 2, Κυριακη 17/5/2020 , 15.00-18.00

Εισαγωγή-χαιρετισμός: Ιωάννης Σμαρνάκης-Τεχνολόγος τροφίμων-Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ

Πρώτος κύκλος Διατροφικές τάσεις – Καθαρή ετικέτα,

Συντονιστής: Μιχάλης Ορεστίδης Αντιπρόεδρος ΠΕΤΕΤ

*Νίκος Βαλέτ –Χημικός Μηχανικός, Δ/ντης  R&D Chipita

*Μάκης Ρόκας – Χημικός -POLYPAN Προσαρμοσμένες λύσεις & νέες τεχνολογίες.

*Αστερία Σταματάκη –Διατροφολόγος MSc-Επιστ. συνεργάτης Ε χειρουργικής κλινής ΕΚΠΑ

*Σύλβια Μαραντίδου – Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων Lead Auditor TUV Austria Hellas

Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες

Δεύτερος κύκλος: Επιλογές και δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης

Συντονιστής: Νίκος Γκιώνης ,υπ. επιστημονικής ΠΕΤΕΤ

*Φανή Τσιρώνη, Επίκουρος καθηγήτρια τμ.Επιστήμης τροφίμων Γ.Π.Α.

*Φρόσω Τζιώτη, Υπεύθυνη ασφάλειας υγείας & περιβάλλοντος, Nestle Hellas

*Μιχάλης Χατζηευσταθίου, Ιχθυολόγος – Περιβαλλοντολόγος, Συντονιστής R&D Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνολόγων Ιχθυολόγων

*Μανώλης Ρεπάνης, Γεωπόνος-Επιστ. Τροφίμων-Δ/ντης Δ.Π. Μέλισσα-ΚΙΚΙΖΑΣ

*Δρ. Φωτεινή Σάλτα , Χημικός ,Σύμβουλος προγραμμάτων ΣΕΒΤ

Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« 9η ΑΡΤΟΖΥΜΑ- Επιστημονική Ημερίδα, 2 θεματικές ομάδες που θα προσεγγίσουν “Τα (+) και τα (-) στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική ”. Ετήσια εκδήλωση-κοπή βασιλόπιτας μελών ΠΕΤΕΤ 2020 »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει