Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια FOODEXPO 2020
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 6 Φεβρουαρίου 2020 ΕκτύπωσηΗ Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων οργανώνει ημερίδα στα πλαίσια της σημαντικότερης έκθεσης τροφίμων&ποτών στην Ελλάδα με θέμα : Παγκόσμιες διατροφικές τάσεις & βιώσιμη ανάπτυξη
FOODEXPO -Metropolitan Expo Center Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL 2, Κυριακη 17/5/2020 , 15.00-18.00
Εισαγωγή-χαιρετισμός: Ιωάννης Σμαρνάκης-Τεχνολόγος τροφίμων-Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ
Πρώτος κύκλος Διατροφικές τάσεις – Καθαρή ετικέτα,
Συντονιστής: Μιχάλης Ορεστίδης Αντιπρόεδρος ΠΕΤΕΤ
*Νίκος Βαλέτ –Χημικός Μηχανικός, Δ/ντης R&D Chipita
*Μάκης Ρόκας – Χημικός -POLYPAN Προσαρμοσμένες λύσεις & νέες τεχνολογίες.
*Αστερία Σταματάκη –Διατροφολόγος MSc-Επιστ. συνεργάτης Ε χειρουργικής κλινής ΕΚΠΑ
*Σύλβια Μαραντίδου – Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων Lead Auditor TUV Austria Hellas
Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες
Δεύτερος κύκλος: Επιλογές και δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης |
Συντονιστής: Νίκος Γκιώνης ,υπ. επιστημονικής ΠΕΤΕΤ
*Φανή Τσιρώνη, Επίκουρος καθηγήτρια τμ.Επιστήμης τροφίμων Γ.Π.Α.
*Φρόσω Τζιώτη, Υπεύθυνη ασφάλειας υγείας & περιβάλλοντος, Nestle Hellas
*Μιχάλης Χατζηευσταθίου, Ιχθυολόγος – Περιβαλλοντολόγος, Συντονιστής R&D Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνολόγων Ιχθυολόγων
*Μανώλης Ρεπάνης, Γεωπόνος-Επιστ. Τροφίμων-Δ/ντης Δ.Π. Μέλισσα-ΚΙΚΙΖΑΣ
*Δρ. Φωτεινή Σάλτα , Χημικός ,Σύμβουλος προγραμμάτων ΣΕΒΤ
Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν