Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια FOODEXPO 2020

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 6 Φεβρουαρίου 2020 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων οργανώνει ημερίδα στα πλαίσια της σημαντικότερης έκθεσης τροφίμων&ποτών στην Ελλάδα με θέμα : Παγκόσμιες διατροφικές τάσεις & βιώσιμη ανάπτυξη

FOODEXPO -Metropolitan Expo Center Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL 2, Κυριακη 17/5/2020 , 15.00-18.00

Εισαγωγή-χαιρετισμός: Ιωάννης Σμαρνάκης-Τεχνολόγος τροφίμων-Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ

Πρώτος κύκλος Διατροφικές τάσεις – Καθαρή ετικέτα,

Συντονιστής: Μιχάλης Ορεστίδης Αντιπρόεδρος ΠΕΤΕΤ

*Νίκος Βαλέτ –Χημικός Μηχανικός, Δ/ντης  R&D Chipita

*Μάκης Ρόκας – Χημικός -POLYPAN Προσαρμοσμένες λύσεις & νέες τεχνολογίες.

*Αστερία Σταματάκη –Διατροφολόγος MSc-Επιστ. συνεργάτης Ε χειρουργικής κλινής ΕΚΠΑ

*Σύλβια Μαραντίδου – Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων Lead Auditor TUV Austria Hellas

Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες

Δεύτερος κύκλος: Επιλογές και δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης

Συντονιστής: Νίκος Γκιώνης ,υπ. επιστημονικής ΠΕΤΕΤ

*Φανή Τσιρώνη, Επίκουρος καθηγήτρια τμ.Επιστήμης τροφίμων Γ.Π.Α.

*Φρόσω Τζιώτη, Υπεύθυνη ασφάλειας υγείας & περιβάλλοντος, Nestle Hellas

*Μιχάλης Χατζηευσταθίου, Ιχθυολόγος – Περιβαλλοντολόγος, Συντονιστής R&D Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνολόγων Ιχθυολόγων

*Μανώλης Ρεπάνης, Γεωπόνος-Επιστ. Τροφίμων-Δ/ντης Δ.Π. Μέλισσα-ΚΙΚΙΖΑΣ

*Δρ. Φωτεινή Σάλτα , Χημικός ,Σύμβουλος προγραμμάτων ΣΕΒΤ

Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« 9η ΑΡΤΟΖΥΜΑ- Επιστημονική Ημερίδα, 2 θεματικές ομάδες που θα προσεγγίσουν “Τα (+) και τα (-) στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική ”. Ετήσια εκδήλωση-κοπή βασιλόπιτας μελών ΠΕΤΕΤ 2020 »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει