Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2020 – Η επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 24 Φεβρουαρίου 2020 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η συνεχής επικοινωνία με τις παραγωγικές δυνάμεις του τομέα Αρτοζαχαροπλαστικής συνεχίστηκε με μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση που οργάνωσε το περιφερειακό Β.Ε. της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια της ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2020 στην Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες που κατέκλεισαν την αίθουσα και τους εξαιρετικούς ομιλητές που πλαισίωσαν τις δύο θεματικές ενότητες αναλύοντας τα συν και πλην στην Αρτοζαχαροπλαστική, με πλήρη και διεισδυτική προσέγγιση. Τέλος ευχαριστούμε τους εθελοντές συναδέλφους και φοιτητές των τμημάτων επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων που με την ζωντάνια και την αποτελεσματικότητα τους διεκπεραίωσαν την εκδήλωση και την ευρύτερη παρουσίας μας στην ΑΡΤΟΖΥΜΑ.

Συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά τους ομιλητές μας :

Σμαρνάκη Ιωάννη, Τεχνολόγο Τροφίμων, Πρόεδρο ΠΕΤΕΤ, Δ/ντη Εργοστασίου και R&D , Λάβδας Α.Ε. Ζαχαρώδη

Λαζαρίδου Αθηνά , Αν. Καθηγήτρια, Διευθύντρια εργαστηρίου Χημείας και Βιοχημείας Τροφίμων, τμήμα Γεωπονίας, ΑΠΘ

Εύα Κωσταντίνη, Γεωπόνο-Τεχνολόγο Τροφίμων

Μαραντίδου Σύλβια, Γεωπόνο-Τεχνολόγο Τροφίμων Lead Auditor TUV Austria Hellas

Ελένη Καλογιάννη, Επ. Καθηγήτρια, Τμήματος Επιστήμης&Τεχνολογίας Τροφίμων, Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

Μαλιώκα Έλενα, Τεχνολόγο Τροφίμων, Σύμβουλο Ποιότητας, Υγιεινής και Ασφάλειας, Ταμία π.τ. ΠΕΤΕΤ

Γαβριηλίδου Μαρία, Τεχνολόγο Τροφίμων, ΕΦΕΤ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ζηνοβιάδου Κυριακή, Perrotis College-Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, Assistant Professor, Department of Food Science & Technology

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος κατάρτισης 2020 για μέλη ΠΕΤΕΤ. Η ΠΕΤΕΤ κλείνει τα γραφεία της συμβάλλοντας στα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού. »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει