Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Η ΠΕΤΕΤ στην ΑΡΤΟΖΑ 2021

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 13 Οκτωβρίου 2021 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων συμμετέχει στην ΑΡΤΟΖΑ 2021, 12-15/11/2021 στο εκθεσιακό κέντρο Μετροπόλιταν.

Την Κυριακή 14/11/2021 ,ώρα 14.30 οργανώνουμε επιστημονική ημερίδα με τίτλο. “Σύγχρονες τάσεις στην βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική”.

14:30- 15:00Προσέλευση- Εγγραφές -Χαιρετισμοί
                                                           ΟΜΙΛΙΕΣ
15:00-15:30Ιωάννης Σμαρνάκης, Τεχνολόγος Τροφίμων-Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ- Δ/ντης Εργοστασίου-Ανάπτυξης προϊόντων, Λάβδας Ζαχαρώδη Α.Ε. Θέμα: Κοστολόγηση σε επιχειρήσεις αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής-μαζικής εστίασης.
  15:30- 16:00  Μιχάλης Ορεστίδης –  Τεχνολόγος Τροφίμων, σύμβουλος τεχνολογίας και καινοτομίας Θέμα: Καινοτομία & τεχνολογία στην ανάπτυξη προϊόντων.  
16:00- 16:30  Διαμαντής Παπαπαναγής, Τεχνολόγος Τροφίμων –Δ/ντης Ανάπτυξης Μύλων Κρήτης. Θέμα:  Τεχνολογία προζυμιών  
16:30- 17:00 Μανώλης Ρεπάνης, Γεωπόνος-Επιστήμης Τροφίμων –Δ/ντης Ποιότητας Melissa-Κικιζας. Θέμα:  Ποιοτικά χαρακτηριστικά σκληρού σίτου και οργανοληπτικοί χαρακτήρες παρασκευασμάτων .  

Μετά την ημερίδα ακολουθεί συζήτηση και ερωτησεις την οποία συντονίζει το μέλος της διοίκησης Μιχάλης Ορεστίδης.

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Η Π.Ε.Τ.Ε.Τ. υποστηρίζει τα πρώτα βραβεία αρτοποιίας στην Ελλάδα – Bakery Awards 2022 Διαδυκτιακό σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας zoom με θέμα “κανονισμός 1333/2008 για τα πρόσθετα τροφίμων” »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει