Η ΠΕΤΕΤ στην ΑΡΤΟΖΑ 2021
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 13 Οκτωβρίου 2021 ΕκτύπωσηΗ Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων συμμετέχει στην ΑΡΤΟΖΑ 2021, 12-15/11/2021 στο εκθεσιακό κέντρο Μετροπόλιταν.
Την Κυριακή 14/11/2021 ,ώρα 14.30 οργανώνουμε επιστημονική ημερίδα με τίτλο. “Σύγχρονες τάσεις στην βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική”.
14:30- 15:00 | Προσέλευση- Εγγραφές -Χαιρετισμοί |
ΟΜΙΛΙΕΣ | |
15:00-15:30 | Ιωάννης Σμαρνάκης, Τεχνολόγος Τροφίμων-Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ- Δ/ντης Εργοστασίου-Ανάπτυξης προϊόντων, Λάβδας Ζαχαρώδη Α.Ε. Θέμα: Κοστολόγηση σε επιχειρήσεις αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής-μαζικής εστίασης. |
15:30- 16:00 | Μιχάλης Ορεστίδης – Τεχνολόγος Τροφίμων, σύμβουλος τεχνολογίας και καινοτομίας Θέμα: Καινοτομία & τεχνολογία στην ανάπτυξη προϊόντων. |
16:00- 16:30 | Διαμαντής Παπαπαναγής, Τεχνολόγος Τροφίμων –Δ/ντης Ανάπτυξης Μύλων Κρήτης. Θέμα: Τεχνολογία προζυμιών |
16:30- 17:00 | Μανώλης Ρεπάνης, Γεωπόνος-Επιστήμης Τροφίμων –Δ/ντης Ποιότητας Melissa-Κικιζας. Θέμα: Ποιοτικά χαρακτηριστικά σκληρού σίτου και οργανοληπτικοί χαρακτήρες παρασκευασμάτων . |
Μετά την ημερίδα ακολουθεί συζήτηση και ερωτησεις την οποία συντονίζει το μέλος της διοίκησης Μιχάλης Ορεστίδης.