Ημερίδα: Ο Επιστήμων Τεχνολόγος Τροφίμων στην Ελληνική & Διεθνή πραγματικότητα, επαγγελματικές προοπτικές, επιλογές & κατευθύνσεις
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 16 Μαΐου 2022 ΕκτύπωσηΤο τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας τροφίμων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) συνδιοργανώνει με την ΠΕΤΕΤ, ημερίδα για την θέση των Επιστημόνων Τεχνολόγων τροφίμων, στην αγορά εργασίας και τις επαγγελματικές προκλήσεις και προοπτικές.
Η πρωτοβουλία της ένωσης μας για ανταλλαγή απόψεων με την ακαδημαϊκή κοινότητα και την επικοινωνία με τους φοιτητές ξεκινά από την Θεσσαλονίκη.
Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 Ώρα 10:00 πμ.
Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων .
Η διοίκηση της ένωσης δημιουργεί διαύλους επικοινωνίας με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και τους θεσμικούς φορείς και είναι πάντα κοντά στους φοιτητές μας.
Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα και η αφίσα της εκδήλωσης.