Συνεστίαση κοπής πίτας ΠΕΤΕΤ 2024
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 28 Ιανουαρίου 2024![Εκτύπωση Εκτύπωση](https://petet.gr/wp-content/plugins/wp-print/images/print.gif)
Αγαπητοί συνάδελφοι ,φίλοι και συνεργάτες σας ενημερώνουμε ότι η συνεστιαση μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 27/1/2024.
Η εκδληλωση ξεκίνησε με βραβεύσεις των συναδέλφων Κατερίνας Τζελά για την προσφορά της στην ένωση και το επάγγελμα και Αντώνη Καμπάνη για το επιστημονικό του έργο την προβολή του επαγγέλματος.
Ακολουθησε η κοπή της πιτας .Στα φλουριά αντιστοιχούσαν τα εξής δώρα:
Πρώτο φλουρί : Προσφορά της εταιρίας ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,εξαιρετικό παρθένο 16 κιλά
Δεύτερο φλουρί : Σεμινάριο εσωτερικών επιθεωρητών ISO-22000 από την εταιρία TUV AUSTRIA HELLAS https://tuvaustriahellas.gr/ + Ένα λίτρο ελαιόλαδο προσφορά της FALCON A.E.
Τρίτο φλουρί :Σεμινάριο ασφάλειας τροφίμων από την εταιρία CIBUM https://cibum.gr/ + Ένα λίτρο ελαιόλαδο προσφορά της FALCON A.E.
Είχαμε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε στον ευρύ κύκλο των Επιστημόνων Τεχνολόγων τροφίμων
Γραμματεία ΠΕΤΕΤ
![](https://petet.gr/wp-content/uploads/εικόνα_Viber_2024-01-28_00-18-31-753-723x1024.jpg)
![](https://petet.gr/wp-content/uploads/20240127_225840-1024x768.jpg)
![](https://petet.gr/wp-content/uploads/εικόνα_Viber_2024-01-28_00-23-21-595-952x1024.jpg)
![](https://petet.gr/wp-content/uploads/εικόνα_Viber_2024-01-28_10-40-53-389-1024x576.jpg)
![](https://petet.gr/wp-content/uploads/εικόνα_Viber_2024-01-27_23-21-49-682-768x1024.jpg)
![](https://petet.gr/wp-content/uploads/εικόνα_Viber_2024-01-28_01-29-23-672-768x1024.jpg)