Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια της έκθεσης MEATDAYS 2024
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 9 Οκτωβρίου 2024 ΕκτύπωσηΕπιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην έκθεση MEATDAYS 2024, Metropolitan Expo, Σάββατο 9/11/2024, ώρα 12.00-14.30., Αίθουσα 2, stage 2
Θέμα: Ασφάλεια και καινοτομία, σταθερές ανάπτυξης στην επεξεργασία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος
Θεματικές ενότητες:
1.Νέες τάσεις και καινοτομία στην επεξεργασία κρέατος
2.Παραγωγή και βιώσιμη ανάπτυξη – Επιρροή των υλικών συσκευασίας.
3.4η Βιομηχανική επανάσταση -τεχνητή νοημοσύνη πως επηρεάζουν την παραγωγή προϊόντων κρέατος.
4.Επικαιρη Ευρωπαϊκή νομοθεσία για το κρέας
5. Αναλύσεις ως εργαλείο ποιότητας ασφάλειας
*Αθανάσιος Μπλάνας, Κτηνίατρος Επικεφαλής επιθεωρητής EUROCERT
*Σπυρίδων Μάρκος , Βιολόγος – Βιοτεχνολόγος Τροφίμων MSc
Sales & Key Account Manager, QACS Labs
*Γκαγκόμοιρος Απόστολος, Xημικός, διευθυντής λειτουργίας Tsakalidis Analysis & Testing
*Σοφία Τσάκωνα, Γεωπόνος Τεχνολόγος τροφίμων , Q Advisors
*Δρ. Γεωργαντέλης Δημήτριος, Χημικός – Διδάκτωρ κτηνιατρικής σχολής Α.Π.Θ., Τεχνικός σύμβουλος και μέλος της Διοίκησης της εταιρείας Πασσιάς ΑΒΕΕ.
Την εκδήλωση συντονίζει η Έφη Γκαντή Τεχνολόγος τροφίμων , ΝΙΚΑΣ Α.Ε.
*Η συμμετοχή είναι δωρεάν , θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης