ΑΡΤΟΖΑ Σάββατο 22/2/2025, 12.00-16.00 επιστημονική ημερίδα
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 20 Ιανουαρίου 2025
Η ένωση μας στα πλαίσια των δράσεων προβολής της τεχνολογίας τροφίμων και του επαγγέλματος, οργανώνει κατά την διάρκεια της ΑΡΤΟΖΑ Σάββατο 22/2/2025, 12.00-16.00 επιστημονική ημερίδα με θέμα Τεχνολογικές προσεγγίσεις στην βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική
Η εκδήλωση θα έχει δύο τραπέζια συζήτησης με τεχνολογικά θέματα αλλα΄και την αλληλεπίδραση καφέ με τα προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής . Ομιλητές θα είναι:
Όλες τις ημέρες της έκθεσης θα μας βρίσκεται στο περίπτερο Hall 2 – B14 .
Σύντομα θα ανακοινωθεί η σύσταση της εθελοντικής ομάδας συναδέλφων και φοιτητών για την υποστήριξη της παρουσίας μας. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ή να επισκεφτεί τα γραφεία μας για λεπτομέρειες.
Γραμματεία ΠΕΤΕΤ