Επιστημονική ημερίδα ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια της ΑΡΤΟΖΑ 2025
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 26 Ιανουαρίου 2025
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων, στα πλαίσια των δράσεων προβολής της τεχνολογίας τροφίμων και του επαγγέλματος, οργανώνει κατά την διάρκεια της ΑΡΤΟΖΑ Σάββατο 22/2/2025,, 12.00-16.00 επιστημονική ημερίδα με θέμα Τεχνολογικές προσεγγίσεις στην βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική. Η εκδήλωση θα έχει δύο τραπέζια συζήτησης με τεχνολογικά θέματα αλλά και την αλληλεπίδραση καφέ με τα προϊόντα αρτο-ζαχαροπλαστικής