Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Η ΠΕΤΕΤ στην ΑΡΤΟΖΑ 2025

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 24 Φεβρουαρίου 2025 Εκτύπωση Εκτύπωση

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και συνεργάτες η ένωση μας σταθερά παρούσα στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ, συμμετείχε με περίπτερο και επιστημονική ημερίδα με τίτλο: “Τεχνολογικές προσεγγίσεις στην βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική “.

Ευχαριστούμε πολύ τους ομιλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση:

Ιωάννης Σμαρνάκης, Τεχνολόγος Τροφίμων-Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ- Δ/ντης Εργοστασίου-Ανάπτυξης
προϊόντων, Λάβδας Ζαχαρώδη Α.Ε.
Μανώλης Ρεπάνης , Γεωπόνος τεχνολόγος τροφίμων, Δ/ντης διασφάλισης ποιότητας Μύλοι
ΚΙΚΙΖΑΣ
Παναγιώτης Τηλιγάδης Τεχνολόγος τροφίμων , Βιώσιμη γαστρονομία.
Εύα Κωσταντίνη, Βιοτεχνολόγος MSc VIONOVA A.E.
Ελευθερία Ευδαίμων, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, AZELIS A.E.
Μιχάλης Ορεστίδης, Τεχνολόγος Τροφίμων, σύμβουλος τεχνολογίας και καινοτομίας
Παναγιώτης Κακλέας Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Προϊστάμενος Παραγωγής Kafea Terra SA
Νικηφόρος Τουρλούπης , Διευθυντής διασφάλισης ποιότητας Coffee Island

Επίσης τους συντονιστές Παναγιώτη Μανιατέα και Νικολέτα Κακολύρη καθώς και την πολυπληθή εθελοντική ομάδα των συναδέλφων και φοιτητών, χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν επιτυχημένη και πολυσχιδής η παρουσία μας.

Ο τομέας βιοτεχνικής αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής κα παγωτού είναι προνομιακός χώρος για τους τεχνολόγους τροφίμων. Η ένωσης με τις εκδηλώσεις της εξασφαλίζει δια δραστική επικοινωνίας με τους επαγγελματίες του κλάδου σταθερά από το 1999.

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

.

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Συνεστίαση κοπής πίτας ΠΕΤΕΤ στην Αθήνα, 9/2/2025 FoodExpo 2025, επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ, Σάββατο 8/3, 11.00-15.00 »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει