Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΠΕΤΕΤ στην FoodExpo 2025
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 11 Μαρτίου 2025
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι σας ενημερώνουμε ότι μια ακόμη συμμετοχή της ένωσης μας στην FoodExpo ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε τους ομιλητές στην επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ και την πολυπληθή εθελοντική ομάδα που υποστήριξε την παρουσία μας.
Πρώτο τραπέζι συζήτησης – Καινοτομία ως εργαλείο εξωστρέφειας στην βιομηχανία τροφίμων Συντονιστής: Παναγιώτης Μανιατέας Τεχνολόγος τροφίμων MSc, ΓΓ ΠΕΤΕΤ * Ιωάννης Σμαρνάκης ,πρόεδρος ΠΕΤΕΤ, Διευθυντής εργοστασίου& ανάπτυξης προϊόντων Λάβδας Α.Ε. *Ανδρέας Τσέλος , Δ/ντής Ποιότητας Ομίλου Λούλης & Εργοστασίου Κερατσινίου *Δρ Αλέξης Πάντζιαρος CEO & Co-founder Coffeeco *Δρ Βασίλης Αθανασιάδης, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής και Ακαδημαϊκός Υπότροφος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας |
Δεύτερο τραπέζι συζήτησης – Γαλακτοκομικά Συντονίστρια: Νάσια Αντωνίου, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων MSc |
*Ευσταθία Τσάκαλη, Επ. καθηγήτρια ΠΑΔΑ *Δρ. Κική Ζηνοβιάδου, Κοσμήτορας Perrotis College, Αμερικανική Γεωργική Σχολή *Δρ Χρήστος Αποστολόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΒΓΑΠ *Κώστας Παπαθεοδώρου, Τεχνολόγος τροφίμων, Διευθυντής εργοστασίου Lactalis |
Τρίτο τραπέζι συζήτησης – Ελαιόλαδο Συντονίστρια: Αναστασία Παναγοπούλου, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc *Αυγή Γαρδέλη, Επ. Καθηγήτρια ΓΠΑ *Πέτρος Ρούσσος Καθηγητής δενδροκομίας και ελαιοκομίας ΓΠΑ *Αννίτα Ζάχου, Γεωπόνος – Εμπειρογνώμων Παρθένων Ελαιόλαδων Σύμβουλος παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας ελαιόλαδου – ιδρύτρια της Mykonos Olive Oil Tasting *Ευτύχης Ανδρουλάκης, Τεχνολόγος Γεωπόνος , Παραγωγός, Τυποποιητής |
Τέταρτο τραπέζι – Αλιεύματα Συντονίστρια: Νικολέτα Κακολύρη, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc *Ιωάννης Μποζιάρης , Kαθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας *Μιχάλης Χατζηευσταθίου, Ιχθυολόγος, Προϊστάμενος Τμ. Κοινής αλιευτικής πολιτικής και Επιθεωρητής Αγοράς (αλιευμάτων). *Ιωάννα Μελικίδου, Τεχνολόγος τροφίμων, Υπεύθυνη R&D KONBA A.E. |





