Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΠΕΤΕΤ στην FoodExpo 2025

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 11 Μαρτίου 2025 Εκτύπωση Εκτύπωση

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι σας ενημερώνουμε ότι μια ακόμη συμμετοχή της ένωσης μας στην FoodExpo ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε τους ομιλητές στην επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ και την πολυπληθή εθελοντική ομάδα που υποστήριξε την παρουσία μας.

Πρώτο τραπέζι συζήτησης – Καινοτομία ως εργαλείο εξωστρέφειας στην βιομηχανία τροφίμων Συντονιστής: Παναγιώτης Μανιατέας Τεχνολόγος τροφίμων MSc, ΓΓ ΠΕΤΕΤ
* Ιωάννης Σμαρνάκης ,πρόεδρος ΠΕΤΕΤ, Διευθυντής εργοστασίου& ανάπτυξης προϊόντων Λάβδας Α.Ε.
*Ανδρέας Τσέλος , Δ/ντής Ποιότητας Ομίλου Λούλης  & Εργοστασίου Κερατσινίου
*Δρ Αλέξης Πάντζιαρος  CEO & Co-founder Coffeeco
*Δρ Βασίλης Αθανασιάδης, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής και Ακαδημαϊκός Υπότροφος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  
Δεύτερο τραπέζι συζήτησης – Γαλακτοκομικά Συντονίστρια:  Νάσια Αντωνίου, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων MSc
*Ευσταθία Τσάκαλη, Επ. καθηγήτρια ΠΑΔΑ
*Δρ. Κική Ζηνοβιάδου, Κοσμήτορας Perrotis College, Αμερικανική Γεωργική Σχολή 
*Δρ Χρήστος Αποστολόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΒΓΑΠ
*Κώστας Παπαθεοδώρου, Τεχνολόγος τροφίμων, Διευθυντής εργοστασίου Lactalis  
Τρίτο τραπέζι συζήτησης –  Ελαιόλαδο Συντονίστρια: Αναστασία Παναγοπούλου, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc
*Αυγή Γαρδέλη, Επ. Καθηγήτρια ΓΠΑ 
*Πέτρος Ρούσσος Καθηγητής δενδροκομίας και ελαιοκομίας ΓΠΑ
*Αννίτα  Ζάχου, Γεωπόνος – Εμπειρογνώμων Παρθένων Ελαιόλαδων  Σύμβουλος παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας ελαιόλαδου – ιδρύτρια της Mykonos Olive Oil Tasting
*Ευτύχης Ανδρουλάκης,  Τεχνολόγος Γεωπόνος , Παραγωγός,  Τυποποιητής  
Τέταρτο τραπέζι – Αλιεύματα Συντονίστρια: Νικολέτα Κακολύρη, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc
*Ιωάννης Μποζιάρης , Kαθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
*Μιχάλης Χατζηευσταθίου, Ιχθυολόγος, Προϊστάμενος Τμ. Κοινής αλιευτικής πολιτικής και Επιθεωρητής Αγοράς (αλιευμάτων).
*Ιωάννα Μελικίδου, Τεχνολόγος τροφίμων, Υπεύθυνη R&D KONBA A.E.  
Κατηγορίες
Ειδήσεις

« FoodExpo 2025, επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ, Σάββατο 8/3, 11.00-15.00 Προκήρυξη εκλογών για νέο Κεντρικό Δ.Σ. και Δ.Ε. Περιφερειακού Β.Ε. ΠΕΤΕΤ »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει