Εκλογές ΠΕΤΕΤ
Υποψήφιοι για το Κεντρικό Δ.Σ. 11-12/5/2025 (σε αλφαβητική σειρά)
1.Ηλίας Αλεξίου.

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα 1964
Επαγγελματική κατάσταση: Προϊστάμενος περιφέρειας Αττικής…..
Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας,
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Αντιπρόεδρος ΚΔΣ από το 2021
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
2.Αθανασία Αντωνίου

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Aθήνα στις 16/12/1993
Επαγγελματική κατάσταση: Σύμβουλος επιχειρήσεων Τροφίμων & Ποτών
Σπουδές: Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμη Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΜΒΑ-ΤQM
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. από το 2017, Ειδική γραμματέας 2023-2024.
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
3.Παναγιώτα Βλάχου

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα
Σπουδές: Τεχνολόγος τροφίμων, πτυχιούχος ΤΕΙ Θεσσαλίας
Επαγγελματική κατάσταση: Υπεύθυνη παραγωγής Τζανίδης Α.Ε.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της Ένωσης από το 2014, Ταμίας 2023-2024
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
4.Νικόλαος Γκιώνης

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982
Σπουδές: MSc Σχολής Τεχνολογίας τροφίμων ΑΤΕΙ Αθήνας
Επαγγελματική εμπειρία: Εξωτερικός συνεργάτης – Επικεφαλής επιθεωρητής GFSI και ISO Management Systems , Συνιδρυτής του Podcast The Food Processors
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2012 , μέλος ΚΔΣ 2023-2024.
Στοιχεία επικοινωνίας:[email protected]
5.Ιωάννης Κακός

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στο Αίγιο
Σπουδές: Σχολή Τεχνολογίας τροφίμων ΑΤΕΙ Αθήνας
Επαγγελματική εμπειρία: Επικεφαλής επιθεωρητής
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2012 .
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
6.Ιωάννης Καράλης

Καταγωγή – Ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 07/12/1995
Επαγγελματική κατάσταση: Εργάζεται στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας Kallas inc.
Σπουδές: Msc Επεξεργασία, Συντήρηση και βιοτεχνολογικές διεργασίες τροφίμων – Ανάπτυξη προϊόντων βιο – οικονομίας του τμήματος επιστήμης τροφίμων και διατροφής του ανθρώπου του ΓΠΑ, πτυχιούχος του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Γεωπονίας) με κατεύθυνση τεχνολογίας τροφίμων (ΔΠΘ)
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της ένωσης από το 2020
Στοιχεία επικοινωνίας: email : [email protected]
7.Νικολέτα Κακολύρη

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε Αθήνα 12/01/1991
Σπουδές: Σχολή Τεχνολογίας τροφίμων ΑΤΕΙ Αθήνας
Επαγγελματική εμπειρία: Customer service manager στην KUK Hellas και εκπαιδεύτρια ενηλίκων
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2022 .
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
8.Κορίνα(Καρίνα) Λαζαρίδη

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη
Σπουδές: Σχολή τεχνολογίας τροφίμων Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική εμπειρία: Υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2016, Πρόεδρος ΔΕ περιφερειακού τμήματος ΠΕΤΕΤ ΒΕ
Στοιχεία επικοινωνίας:[email protected]
9.Περσεφόνη Λάμπρου
Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα 2001
Σπουδές: Επιστήμη & Τεχνολογία τροφίμων ΠΑΔΑ
Επαγγελματική εμπειρία: Αναλύτρια στα εργαστήρια Τσακαλίδης
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2025
Στοιχεία επικοινωνίας:[email protected]
10.Παναγιώτης Μανιατέας

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα 1984
Σπουδές: MSc Τεχνολογίας τροφίμων ΑΤΕΙ Αθήνας
Επαγγελματική εμπειρία: Προϊστάμενος παραγωγής PICANTA
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2012, Γενικός Γραμματέας 2023-2024
Στοιχεία επικοινωνίας:[email protected]
11.Μιχάλης Ορεστίδης

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στο Μοσχάτο 1964
Επαγγελματική κατάσταση: Σύμβουλος τεχνολογίας και καινοτομίας
Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης,
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Αντιπρόεδρος ΚΔΣ 2017-2021, μέλος του ΚΔΣ
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
12.Διαμαντής Παπαπαναγής

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα 1969
Επαγγελματική κατάσταση: υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D – NPD) στη βιομηχανία τροφίμων «Μύλοι Κρήτης Α.Ε.», dpl Quality Systems Manager, επιστημονικός συνεργάτης στον ΕΦΕΤ, καθηγητής Τεχνολογίας Τροφίμων σε σχολές και IEK και αρθρογράφος σε κλαδικά περιοδικά.
Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του Α ΤΕΙ Αθήνας
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 1997
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
13.Παναγιώτα Παγκάκου

Καταγωγή Αλεξάνδρεια Ημαθίας – Τόπος διαμονής Θεσσαλονίκη.
Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.
Επαγγελματική κατάσταση: Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας – Σ. ΜΑΒΙΔΟΥ & ΥΟΙ Ο.Ε, GALAXY FOODS Σχεδιαστής Προτύπου- Επικεφαλής Επιθεωρητής- Technical Reviewer του ιδιωτικού προτύπου
Animal Welfare Quality Standard – MYCERT LTD
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Γενική Γραμματέας του Περιφερειακού τμήματος Β. Ελλάδος από το 2023
Στοιχεία επικοινωνίας: email: [email protected] τηλ:6972767711
14.Αναστασία Παναγοπούλου

Καταγωγή-ηλικία: 29 ετών, γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας
Επαγγελματική κατάσταση: Εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων Τροφίμων
Σπουδές: Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Σχολή Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος απο το 2022
Στοιχεία επικοινωνίας: κιν. 6951700480, email: [email protected]
15.Μαργαρίτα Πουρνάρα

Καταγωγή-ηλικία: 25 ετών, Γεννήθηκε στην Αθήνα
Σπουδές: Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Επαγγελματική κατάσταση: Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας, MEAT NET
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της Ένωσης από το 2024
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
16.Ιωάννης Σμαρνάκης

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Λάρισα 1965
Επαγγελματική κατάσταση: Διευθυντής Εργοστασίου & Ανάπτυξης προϊόντων Λάβδας Α.Ε.
Σπουδές: , Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης,
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Πρόεδρος ΚΔΣ από το 2015
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
17.Δρ Ανδρέας Σουλιώτης

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα
Επαγγελματική κατάσταση: Safe Eat (Συμβουλευτική Εταιρεία σε θέματα ασφάλειας τροφίμων) – Επιθεωρητής GFSI Συστημάτων στον φορέα πιστοποίησης TUV NORD
Σπουδές: Διδακτορικό
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. , μέλος της ένωσης από το 2012
Στοιχεία επικοινωνίας: 6945947308
18.Κωνσταντίνος Τζόγιας

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα 06/09/1992
Επαγγελματική κατάσταση: Προϋπηρεσία Ελληνικές Φαρμακοβιομηχανίες στο Ποιοτικό Έλεγχο Φαρμάκων και πρώτων υλών. Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου παραγωγής στη Καπνοβιομηχανία Παπαστράτος. Εργάζεται ως Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου Παραγωγής στους ΜΥΛΟΥΣ ΔΑΚΟΥ. Τέλος, ασχολείται με την Επιστήμη και Ανάλυση Δεδομένων και τα Οικονομικά
Σπουδές: Πτυχιούχος Επιστήμης Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΑΤΕΙ Αθήνας.
MSc Bιο-επιχειρηματικότητα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος από το 2018
Στοιχεία επικοινωνίας: 6975321329
……………………………………………………………………………………………………………….
……………………………………………………………………………………………………………….
Υποψήφιοι για το Περιφερειακό Β.Ε. 11-12/5 2025
1.Ευαγγελία Γκόγκου

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Ελασσόνα
Σπουδές: MSc Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική εμπειρία: Ποιοτικός έλεγχος, γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2014
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
2.Χριστόδουλος Δεληγιωργάκης
Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1990
Σπουδές: PhD(c) Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, MSc Food Ingredient
Functionality Wageningen University, BSc Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ
Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική κατάσταση: Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας OB Streem SA
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της Ένωσης από το 2013
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
3.Κωνσταντίνος Κοκονάς

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1978
Σπουδές: MSc Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική κατάσταση: Επιχειρησιακός Διευθυντής – Σ. ΜΑΒΙΔΟΥ & ΥΟΙ
Ο.Ε, GALAXY FOODS
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της Ένωσης από το 2010, Μέλος της Δ.Ε.
Περιφ. Τμήματος Βορείου Ελλάδος από το 2015
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
4.Κορίνα(Καρίνα) Λαζαρίδη

Καταγωγή-ηλικία: Κάτοικος Θεσσαλονίκης, Έτος γέννησης 1986
Σπουδές: Msc Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών και Κρίσεων
Καποδιστριακό Αθήνας , BSc Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική κατάσταση: Ποιοτικός Έλεγχος Μονάδων Αρτοζαχαροπλαστείων
και Παγωτού, ΕΛ.ΥΠ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της Ένωσης από το 2015, Πρόεδρος ΔΣ Περιφερειακό Τμήμα Β.Ε
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected] , τηλ. 6981080681
5.Σύλβια Μαραντίδου

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε
Σπουδές: Σχολής
Επαγγελματική εμπειρία:
Οικογενειακή κατάσταση:
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2020
Στοιχεία επικοινωνίας:[email protected]
6.Ραφαέλα Μουρμούρη

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη
Σπουδές: Σχολή τεχνολογίας τροφίμων ΤΕΙ Θεσσαλίας
Επαγγελματική εμπειρία: Άνεργη
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2024
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
7.Κωνσταντίνος Ξανθιάκος

Καταγωγή-ηλικία: γεννήθηκα στην Πτολεμαΐδα το 1978, αλλά στη Θεσσαλονίκη
όλα τα χρόνια μου (σχολείο, σπουδές και εργασία)
Σπουδές: Α.Π.Θ. Γεωπονία – ειδ. Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων (πτυχίο και
MSc.)
Επαγγελματική κατάσταση: ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε. τμήμα Επαγγελματικών Θεμάτων, Π.Ε.
Γεωπόνος.
14 έτη εμπειρίας σε βιομηχανίες τροφίμων και 6 έτη σε εμπορικές επιχειρήσεις
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος – τρίτεκνος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της Ένωσης από το 2019
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
8.Παναγιώτα Παγκάκου

Καταγωγή Αλεξάνδρεια Ημαθίας – Τόπος διαμονής Θεσσαλονίκη.
Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.
Επαγγελματική κατάσταση: Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας – Σ. ΜΑΒΙΔΟΥ & ΥΟΙ Ο.Ε, GALAXY FOODS Σχεδιαστής Προτύπου- Επικεφαλής Επιθεωρητής- Technical Reviewer του ιδιωτικού προτύπου
Animal Welfare Quality Standard – MYCERT LTD
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Γενική Γραμματέας του Περιφερειακού τμήματος Β. Ελλάδος από το 2023
Στοιχεία επικοινωνίας: email: [email protected] τηλ:6972767711
9.Ελένη Σακαρέλη

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα
Σπουδές: Σχολή τεχνολογίας τροφίμων ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική εμπειρία: Υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμη
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το , αντιπρόεδρος περιφ.τμ. Βορείου Ελλάδος 2023-2024
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
10.Δημήτρης Σουγάρης

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη
Σπουδές: Σχολή τεχνολογίας τροφίμων ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική εμπειρία:
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2016 , μέλος ΔΕ περιφ.τμ. Βορείου Ελλάδος 2023-2024
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]
11. Σταύρος Τσιαγκίδης

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1987
Σπουδές: Μ Sc Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος , Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική κατάσταση: Διευθυντής Εργοστασίου «FREGIO – GELATERIA»
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της Ένωσης από το 2013
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected], 6937803595
12.Αστέριος Χαϊντούτης

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη.
Σπουδές: Σχολή τεχνολογίας τροφίμων ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Επαγγελματική κατάσταση: Εργάζεται στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας NOVA
PACKAGING HELLAS
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της Ένωσης από το 2023
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]