Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

7ο Συνέδριο για το Ελληνικό Ελαιόλαδο & την Επιτραπέζια Ελιά

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 23 Μαρτίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

 

Σας ενημερώνουμε ότι την 1 Απριλίου 2017 προγραμματίζεται το

7ο Συνέδριο για το Ελληνικό Ελαιόλαδο & την Επιτραπέζια Ελιά ,Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας,Αίθουσα Β ́,

Ακολουθεί το πρόγραμμα του συνεδρίου. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7oυ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ τελικο

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

 

 

 

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 7ο Συνέδριο για το Ελληνικό Ελαιόλαδο & την Επιτραπέζια Ελιά
Κατηγορίες
Ειδήσεις

6ο Διεθνές συνέδριο τεχνολογίας τροφίμων Μάρτιος 2017- Από την Π.Ε.ΤΕ.Τ.

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 21 Μαρτίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 6ου Διεθνούς συνεδρίου τεχνολογίας τροφίμων που έλαβε χώρα στα πλαίσια της έκθεσης 4η FoodExpo 18-19 Μαρτίου 2017, στο Metropolitan Expo Center.

Άνω των τριακοσίων συνέδρων, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, ειδικοί και στελέχη επιχειρήσεων  από 28 χώρες, επί δύο ημέρες προσέγγισαν με πρωτότυπο τρόπο καινοτόμα θέματα του τομέα τροφίμων και παράλληλα γνώρισαν από κοντά πλήθος επιχειρήσεων επισκεπτόμενοι την 4η FoodExpo. Την έναρξη του συνεδρίου χαιρέτησαν ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Kος Ιωάννης Σμαρνάκης, της επιστημονικής καθηγητής Στυλιανός Ραφαηλίδης και η αντιπρόεδρος της Ισπανικής Ένωσης επιστημόνων -τεχνολόγων τροφίμων κυρία Teresa M. Lopez Diaz .

Σκληρή δουλειά προετοιμασίας ενός και πάνω έτους, από την επιστημονική και την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου έπιασε τόπο με τον καλύτερο τρόπο.Είμαστε πολύ περήφανοι για τα μέλη της ένωσης ,τους καθηγητές μας, τους υποστηριχτές και τους χορηγούς , χωρίς την οικονομική στήριξη των οποίων δεν θα καλύπταμε το υψηλό κόστος ποιοτικών υπηρεσιών ενός διεθνούς συνεδρίου.

Πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα του συνεδρίου τα οποία ήδη μελετάμε, θα συμβάλουν δημιουργικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροδιατροφικού τομέα της οικονομίας μέσω διεπιστημονικής προσέγγισης και αποτελεσματικών πρακτικών.

Η Π.Ε.ΤΕ.Τ είναι βαθιά προσηλωμένη στην διάχυση της επιστημονικής γνώσης προς τις υγιείς  παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας αλλά και την υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών μέσα από τις ποικίλες συλλογικές δράσεις και σε ατομικό επίπεδο στο χώρο εργασίας των μελών μας. Την στιγμή που η κενολογία αποτελεί “τέχνη” στην χώρα μας, η αναποτελεσματικότητα  καθημερινή πρακτική και η καταστροφή λόγω και έργω, εναλλακτική πολιτική πρόταση,εμείς απαντούμε με απολογισμό των πλούσιων δημιουργικών δράσεών μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο της Επιστημονικής επιτροπής,καθηγητή Στυλιανό Ραφαηλίδη, τα μέλη της καθοδηγητικής επιτροπής, καθηγητές Αλέξανδρο Κουλούρη, Μαρία Παπαγεωργίου και Ελένη Καλογιάννη καθώς και τα μέλη  της διεθνούς και εθνικής επιστημονικής επιτροπής για το εξαιρετικό τους έργο.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε  ονομαστικώς :

  • Τον   Ε.Φ.Ε.Τ.
  • Το     ISEKI Food Association
  • Τους ΣΕΒΤ-ΣΥΒΙΠΥΣ-Σ.Βιομ.ΨΥΧΟΥΣ&Logistics
  • Τον   ΕΛΓΟ-Δήμητρα
  • Την   Αγροδιατροφική σύμπραξη Κεντρικής Ελλάδος.
  • Τα     Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης,Τ.Ε.Ι Αθήνας,  Ε.Μ.Π
  • Τα     Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας,  Γ.Π.Α,  Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Α.Π.Θ και Τ.Ε.Ι Πελοποννήσου.

Την εταιρία ΤΡΙΑΙΝΑ για την γραμματεία του συνεδρίου και την πολυπληθή εθελοντική ομάδα από συναδέλφους και φοιτητές για την επιμέλεια τους.

Ονομαστικώς επίσης ευχαριστούμε:

  • Την διοργανώτρια εταιρία της 4ης FOODEXPO 2017 ,FOROUM για την φιλοξενία.
  • Tους χορηγούς μας  TUV AUSTRIA HELLAS , PROVIL Καλλάς-Παππαδόπουλος, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, PALLAS-λάβδας Α.Ε., ΖΥΜΕΣ ΛΕ ΣΑΦΡ, CANDIA NUTS, VIONOVA .

Υποσχόμαστε ότι το 7ο Διεθνές συνέδριο τεχνολογίας τροφίμων το οποίο σκοπεύουμε να οργανώσουμε στα επόμενα δύο χρόνια, θα είναι πιο πλούσιο και δημιουργικό προς όφελος της επιστήμης ,του επαγγέλματος και της βελτίωσης της ζωής των συμπολιτών μας.

*Ακολουθεί η εναρκτήρια ομιλία του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και της ΠΕ.ΤΕ,Τ  Ιωάννη Σμαρνάκη. 6o Συνεδριο Χαιρετισμός προέδρου Οργανωτ

Γραμματεία της ΠΕΤΕΤ

 

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 6ο Διεθνές συνέδριο τεχνολογίας τροφίμων Μάρτιος 2017- Από την Π.Ε.ΤΕ.Τ.
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Συμμετοχή της ΠΕΤΕΤ σε ημερίδα για την παγκόσμια ημέρα καταναλωτή.

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 16 Μαρτίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Την Τετάρτη 15/3/2017, παγκόσμια ημέρα καταναλωτή ο πρόεδρος της Π.Ε.ΤΕ.Τ.  Κος Ιωάννης Σμαρνάκης προσκεκλημένος του ΠΑΚΟΕ και ΙΚΝΑ Κρήτης χαιρέτισε  σχετική εκδήλωση στον Δημαρχείο Αμαρουσίου και αναφέρθηκε στις τεχνολογικές εξελίξεις των τελευταίων ετών στον τομέα των τροφίμων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτησαν ο Αν.Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Κος Ι.Τσιρώνης , ο Πρόεδρος του Ε.Φ.Ε.Τ.  Κος Ι.Τσάλτας , ο Κος Βασίλης Κίλιας Γενικός Διευθυντής του  ΚΑΠΕ και άλλοι παράγοντες του οικολογικού και καταναλωτικού κινήματος.

Η ομιλία του Προέδρου  στον ακόλουθο σύνδεσμο Ομιλια ΠΕΤΕΤ ημεριδα Παγκόσμια ημέρα Καταναλωτή

Γραμματεία της Π.Ε.ΤΕ.Τ.

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετοχή της ΠΕΤΕΤ σε ημερίδα για την παγκόσμια ημέρα καταναλωτή.
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Υπόμνημα για Πίνακα Ομαδοποιημένων Κλάδων και Ειδικοτήτων Εκπαιδευτικών ΕΠΑΛ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 14 Μαρτίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων τροφίμων αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας η τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση καταθέτει ολοκληρωμένη πρόταση για τον Πίνακα Ομαδοποιημένων Κλάδων και Ειδικοτήτων Εκπαιδευτικών Δ.Ε. και για το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Σπουδών της Ειδικότητας του Τεχνικού Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος της Γ’ τάξη Ημερησίου και Γ’ & Δ’ Εσπερινού ΕΠΑΛ του ν.4386/16 (ΦΕΚ 83Α΄/11-5-2016)

Οι αρχές της πρότασης είναι:

1.Ενίσχυση και διεύρυνση  της ειδικότητας ΠΕ18.36 ,Επιστήμη-Τεχνολογία Τροφίμων-Διατροφή-Οινολογία

2.Πρόγραμμα σπουδών επικεντρωμένο στην μεταποίηση τροφίμων και διατροφή.

Για να διαβάσετε το υπόμνημα πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο. 170312 Υπομνημα ΠΕΤΕΤ

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

 

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υπόμνημα για Πίνακα Ομαδοποιημένων Κλάδων και Ειδικοτήτων Εκπαιδευτικών ΕΠΑΛ
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Σελίδα 1 από 212»

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει