Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και την διάθεση στην αγορά.

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 31 Μαΐου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων οργανώνει  ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα :Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και την διάθεση στην αγορά.

Σάββατο 23/06/2017,  ώρα 10.30-14.00, Βουλιαγμένης 171 , Αίθουσα Chef Club (πλησίον σταθμού Αγ. Ιωάννη),  https://goo.gl/maps/azZgTCQQ6q82 

Η καινοτομία εμφανίζεται από πολλούς ως διέξοδος  και οδός για αναδιάταξη της επιχειρηματικότητας.Ας θέσουμε λοιπόν μερικούς προβληματισμούς τους οποίους θα προσπαθήσει να προσεγγίσει η ομάδα των ομιλητών.

-Πόσο δύσκολο είναι να καινοτομήσεις μετατρέποντας μια έξυπνη ιδέα σε προϊόν ή υπηρεσία;

-Σέβεσαι το περιβάλλον με την καινοτόμο προϊόν σου;

-Αξιοποιείς τις δυνατότητες της συσκευασίας;

-Οι νέες τεχνολογίες πόσο επηρεάζουν τις νεοφανείς ιδέες

-Ποια είναι η αλληλουχία των κινήσεων μιας επιτυχημένης διαδικασίας μετατροπής ιδέας σε προϊόν.

-Πως μπορείς να μετατρέψεις νομικά εμπόδια σε εργαλεία δουλειάς και επιτυχίας

-Ποιος ο ρόλος της παγκοσμιοποίησης στην καινοτόμο λειτουργία;

-Ποια η βαρύτητα των οργανοληπτικών δοκιμών στην επιτυχημένη απόφαση

Το στρογγυλό τραπέζι θα αποτελέσουν:

Νίκος Βαλέτ, Χημικός Μηχανικός, Group R&D Director Chipita S.A.

Δήμητρα Χούχουλα, Επίκουρος Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτ.Αττικής

Αντώνης Καναβούρας , Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ανδρέας Χαρδαλούπας, Δ/ντης Μάρκετινγκ, Συνεταιρισμού ΘΕΣ-ΓΑΛΑ

Εύα Κωνστανίνη , Βιοτεχνολόγος MSc   , Έρευνα & Ανάπτυξη Vioryl A.E.

Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ-Διευθυντής Εργοστασίου και R&D ,Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα & Σοκολάτα

Εκ μέρους της ομάδας που κέρδισε προσφάτως το πρώτο βραβείο επιχειρηματικότητας του Γεωπονικού Π.Α. οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Λύδια Βαλάση και Μαρίνος Ξαγοράκης  θα παρουσιάσουν την ιδέα τους. “ΈλληνFood: Αξιοποίηση παραπροϊόντων βιομηχανιών και καρπών B’ διαλογής από την ελληνική γη με σκοπό την παρασκευή βιολειτουργικών αλεύρων”.

Η ενεργή παρουσία των συμμετεχόντων και τα ερεθίσματα μέσω ερωτήσεων ή σύντομων τοποθετήσεων πιστεύουμε ότι θα συνθέσουν κλίμα πρωτοπόρου διαδραστικής διαδικασίας η οποία στόχος είναι, να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ακολουθεί. Προγραμμα Εκδηλωσης ΠΕΤΕΤ

Η αίτηση συμμετοχής στο [email protected]   Αιτηση συμμετοχης σε εκδηλωση ΠΕΤΕΤ

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

*Η είσοδος είναι ελεύθερη ,λόγω των περιορισμένων θέσεων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και την διάθεση στην αγορά.
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση προγραμμάτων κατάρτισης μελών ΠΕΤΕΤ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 26 Μαΐου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η ένωση μας με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, οργανώνει προγράμματα κατάρτισης των μελών της σε όλη την Ελλάδα.

Οι τεχνολόγοι τροφίμων συμμετέχουν σε διαδραστικά σεμινάρια υψηλού επιπέδου με τους καλύτερους και πιο έμπειρους εκπαιδευτές.

Άλλος ένα κύκλος εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε σχετικώς με την εκπόνηση μελετών HACCP.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν καθώς και τους εκπαιδευτές

Νάσια Αντωνίου, Νίκο Γκιώνη, Παναγιώτη Μανιατέα , Γιάννη Σμαρνάκη

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον εξαιρετικό συνάδελφο Ηλία Αλεξίου για την παρέμβαση του και την μεταφορά κλίματος των ελεγκτικών μηχανισμών.

Στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.  διαλύουμε την “επαγγελματική μοναξιά” ,ανοίγουμε δρόμους και βάζουμε τους τεχνολόγους τροφίμων στον κύκλο, καλλιεργώντας σύγχρονο τρόπο επιστημονικής και επαγγελματικής σκέψης. Παράλληλα υπηρετούμε την Ελληνική κοινωνία και στηλιτευτούμε τις συντεχνιακές συμπεριφορές αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας των επιστημών.

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση προγραμμάτων κατάρτισης μελών ΠΕΤΕΤ
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Υπόμνημα της Π.Ε.ΤΕ.Τ. σχετικώς με νέες αναθέσεις του ΦΕΚ 1761 /17-05-2018 μαθημάτων στα (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.)

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 22 Μαΐου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση
Ακολουθέι υπόμνημα διαμαρτυρίας σχετικώς με τις νέες αναθέσεις του ΦΕΚ 1761 /17-05-2018 μαθημάτων στα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) της Δευτεροβάθμιας Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στα εργαστήρια Σίτισης, Ζαχαροπλαστικής, μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής-αρτοποιίας .
Θεωρούμε τουλάχιστον αντιεπιστημονικές και προϊόν συντεχνιακών πιέσεων, τις νέες αναθέσεις.
Για να διαβάσετε το υπόμνημα πατήστε 180522 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΤΕΤ Αναθεσεις ΕΕΕΕΚ
Γραμματεία ΠΕΤΕΤ
Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υπόμνημα της Π.Ε.ΤΕ.Τ. σχετικώς με νέες αναθέσεις του ΦΕΚ 1761 /17-05-2018 μαθημάτων στα (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.)
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Άρθρο του Δρ. Μιχάλη Χατζηευσταθίου σχετικά με τάσεις και εξελίξεις στην εγχώρια και διεθνή Βιομηχανία Επεξεργασίας Αλιευμάτων

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 18 Μαΐου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

 

Δημοσιεύουμε άρθρο του Δρ. Μιχάλη Χατζηευσταθίου σχετικά με

την παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης και των τάσεων και εξελίξεων στην εγχώρια και διεθνή Βιομηχανία Επεξεργασίας Αλιευμάτων ,από την ομιλία του σε επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια της έκθεσης Chem&Ecolink 2017.
Ακολουθεί το άρθρο Chem-Ecolink 2017 Χατζηευσταθιου

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άρθρο του Δρ. Μιχάλη Χατζηευσταθίου σχετικά με τάσεις και εξελίξεις στην εγχώρια και διεθνή Βιομηχανία Επεξεργασίας Αλιευμάτων
Κατηγορίες
Εργασίες-Άρθρα

Σελίδα 1 από 212»

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει