Food Expo 2019: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ σε συνεργασία με τον ΣΥΒΙΠΥΣ
Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 18 Μαρτίου 2019 ΕκτύπωσηΗ διοίκηση της ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκληρωση μιάς ακόμη επιτυχημένης επιστημονικής ημερίδας για την ασφάλεια των τροφίμων, με τίτλο: «Ασφάλεια και Συσκευασία Τροφίμων-Νέες Τάσεις και Νομοθετικές Απαιτήσεις»
Ευχαριστούμε το πολυπηθές ακροατήριο που κατέκλυσε την αίθουσα και τους οργανωτές της έκθεσης για την φιλοξενία.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους ομιλητές:
Δρ. Ζωή Μούσσια, Προϊστάμενη Τμήματος Εκπαίδευσης, Δ/νση Αξιολόγησης Επικινδυνότητας και Διατροφής, Κεντρική Υπηρεσία ΕΦΕΤ
Δρ. Παναγιώτα Δρίλλια, Χημικό, Αναλυτικά εργαστήρια Τσακαλίδης
Παναγιώτη Μανιατέα, Τεχνολόγο Τροφίμων MSc, Διασφάλιση Ποιότητας Newrest
Χαρίλαο Τσιτούρη, Χημικό MSc, Αναλυτικά εργαστήρια ERGANAL
Ιωάννη Ρώσση, Προϊστάμενο Ελέγχου & Διαχείρισης Ποιότητας, EΛΣΑ SILGAN Μεταλλικές Συσκευασίες
Στέφανο Τσαλαπάτη, District Sales Manager South East Europe & Romania Food Care της Sealdair
Δρ. Ανδρέα Σουλιώτη, Τεχνολόγο Τροφίμων
καθώς και τον υπεύθυνο της επιστημονικής μας επιτροπής κ.Νίκο Γκιώνη, για τον συντονισμό της εκδήλωσης.
Τέλος συγχαίρουμε τα μέλη της διοίκησης Μηλένα Μαργέλη και Παναγιώτη Μανιατέα για την οργάνωση καθώς και τα μέλη μας Παναγιώτα Βλάχου, Αθανασία Αντωνίου και Παναγιώτα Παυλοπούλου για την υποστήριξη της εκδήλωσης.
Ιωάννης Σμαρνάκης
Πρόεδρος