Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Εκδηλώσεις του π.τ. Βορείου Ελλάδος της ΠΕΤΕΤ σε ΑΡΤΟΖΥΜΑ και ΔΙΠΑΕ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 18 Φεβρουαρίου 2024 Εκτύπωση Εκτύπωση

Αγαπητοί συνάδελφοι ,φίλοι και συνεργάτες σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις που οργάνωσε το περιφερειακό μας τμήμα ΒΕ, στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της έκθεσης ΑΡΤΟΖΥΜΑ και στην σχολή Επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων ΔΙΠΑΕ. Ακολουθούν τα προγράμματα των ημερίδων

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

2fn_2024_artozyma-προγραμμαΛήψη
fn_2024_artozyma-προγραμμαΛήψη
Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκδηλώσεις του π.τ. Βορείου Ελλάδος της ΠΕΤΕΤ σε ΑΡΤΟΖΥΜΑ και ΔΙΠΑΕ
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Ανοιχτή ημερίδα με θέμα: ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 16 Φεβρουαρίου 2024 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Ένωση μας εφαρμοζει πολιτική απ ευθείας επαφής με την κοινωνία ,υποστηρίζοντας την ημερίδα των The Food Processors με θέμα ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας η οποία είναι ανοιχτή στους πολίτες και φιλοδοξεί να δημιουργήσει περιβάλλον δημιουργικού διαλόγου μεταξύ των επιστημόνων του κλάδου και των καταναλωτών με στόχο την κατάρριψη μύθων και την καλλιέργεια ενημερωμένων ανθρώπων.

Στους ομιλητές συμμετέχουν πολλά μέλη της ΠΕΤΕΤ από όλες σχεδόν τους τομείς το υ κλάδου τροφίμων.

2024-Ημεριδα-The-Food-ProcessorsΛήψη
Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανοιχτή ημερίδα με θέμα: ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Artozyma 2024 , επιστημονική ημερίδα του Π.Τ. Βορείου Ελλάδος της ΠΕΤΕΤ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 5 Φεβρουαρίου 2024 Εκτύπωση Εκτύπωση

Αγαπητοί συνάδελφοι , φίλοι και συνεργάτες , το ΠΤ Βορείου Ελλάδος της ένωσης οργανώνει επιστημονική ημερίδα με τίτλο: “Σύγχρονες διατροφικές τάσεις και προοπτικές στην αρτο-ζαχαροπλαστική και το παγωγό”
Artozyma HELEXPO 2024 –ΔΕΘ Θεσσαλονίκης – Περίπτερο 15, Seminars and Workshops area
Σάββατο 24/02/2024 και ώρα 13:00-15:00

Η ένωση σταθερά διπλα στους επαγγελματίες του κλάδου της Αρτοζαχαροπλαστικής και του παγωτού, εξασφαλίζει δημιουργικές επαφές και συνεργασίες με του επιστημονες – τεχνολόγους τροφίμων.

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας:

2024_ΑΡΤΟΖΥΜΑΠρογραμμα-1Λήψη
Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Artozyma 2024 , επιστημονική ημερίδα του Π.Τ. Βορείου Ελλάδος της ΠΕΤΕΤ
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει