Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη στις 20 Ιουνίου
giannis kolokithas | 16 Ιουνίου 2009 Εκτύπωση“Πόσο εκτεθειμένα είναι τα Ελληνικά τρόφιμα σε έντομα και τρωκτικά?”
είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στις 20/6/2009 στο Σ.Κ. Ν. Γερμανός.
“Πόσο εκτεθειμένα είναι τα Ελληνικά τρόφιμα σε έντομα και τρωκτικά?”
είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στις 20/6/2009 στο Σ.Κ. Ν. Γερμανός.
« Ομιλία του καθηγητού Κωνσταντίνου Γενηγιώργη στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στις 20/5
Σεμινάριο ISO 22000 »
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.