Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Ημερίδα, με θέμα: «Επαγγέλματα Τεχνολόγου Τροφίμων και Οινολόγου: Προτάσεις Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας»,

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 29 Απριλίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ   του Τ.Ε.Ι Αθήνας οργανώνει ημερίδα, με θέμα:

«Επαγγέλματα Τεχνολόγου Τροφίμων και Οινολόγου: Προτάσεις Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας»,

την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία του προέδρου της Π.Ε.ΤΕ.Τ.  με θέμα  «Ο Ρόλος του Τεχνολόγου Τροφίμων στο Κύκλωμα Παραγωγής Τροφίμων,από το Χωράφι μέχρι το Ράφι» 

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η πρόσκληση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η αφίσα ΑΦΙΣΑ

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ημερίδα, με θέμα: «Επαγγέλματα Τεχνολόγου Τροφίμων και Οινολόγου: Προτάσεις Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας»,
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Επιστημονικό άρθρο: ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΑΡΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 29 Απριλίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Δημοσιεύουμε επιστημονικό άρθρο του μέλους της Π.Ε.ΤΕ.Τ,

Εύας Κωσταντίνη ,Βιοτεχνολόγου ,M.Sc. Τεχνολόγου Τροφίμων το οποίοι ανέπτυξε  με ομιλία της,σε ημερίδα της ένωσης στα πλαίσια της  15ης ΑΡΤΟΖΑ

“ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ  ΑΡΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΟΥ”

Διαβάστε την εργασία στον επόμενο σύνδεσμο Kostantini_Presentation_Αρτοζα2017

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

 

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιστημονικό άρθρο: ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΑΡΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ
Κατηγορίες
Ειδήσεις, Εργασίες-Άρθρα

Σύγκλιση και 1η συνεδρίαση του Κ.Δ.Σ. της Π.Ε.ΤΕ.Τ. περίοδος 2017-2018

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 13 Απριλίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Σήμερα, Τετάρτη 12/4/2017 και ώρα 19.00 πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση του ΚΔΣ μετά από τις αρχαιρεσίες 2/4/2017,περιόδου 2017-2018, στα γραφεία της ένωσης Βερανζέρου 15,στην Αθήνα .Το συμβούλιο συγκάλεσε ο πλειοψηφών σύμβουλος Ιωάννης Σμαρνάκης όπως το άρθρο 24,παράγραφος 2β,ορίζει.Το θεματολόγιο έχει ως εξής :

  1. Εκλογή Προεδρείου
  2. Προγραμματισμός συνεδριάσεων
  3. Πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου για το 2017
  4. Λειτουργία επιτροπών
  5. Εκπροσώπηση σε διεθνείς οργανισμούς
  6. Οικονομικά-Διαχείριση τραπεζικών λογαριασμών

Αναλυτικά ανά θέμα το συμβούλιο αποφάσισε

1.Εκλογή προεδρείου

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Ιωάννης Σμαρνάκης-Ομόφωνα

Αντιπρόεδρος  εκλέχθηκε ο Μιχαήλ Ορεστίδης-Ομόφωνα

Γεν.Γραμματέας εκλέχθηκε η Μαρίνα Πούλιου- Ομόφωνα

Ταμίας εκλέχθηκε η Ελευθερία Ευδαίμων-Oμόφωνα

Ειδικός Γραμματέας εκλέχθηκε η Αικατερίνη Ρέτση-Oμόφωνα.

Μέλη  Τρίμα Μαρία, Μανιατέας Παναγιώτης, Κακός Ιωάννης , Μαργέλη Μηλιά-Ελένη

Ακολουθεί όλη η απόφαση 170411 Πρακτικά ΚΔΣ 1η συνεδριαση

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

 

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σύγκλιση και 1η συνεδρίαση του Κ.Δ.Σ. της Π.Ε.ΤΕ.Τ. περίοδος 2017-2018
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Θερινό Σχολείο με τίτλο “Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους (MedFood2017)”

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 10 Απριλίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε σχετικώς με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Παν.Αιγαίου.

Θερινό Σχολείο με τίτλο “Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους (MedFood2017)” διοργανώνεται στη Μύρινα Λήμνου, στο διάστημα 25-30 Ιουνίου 2017, από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το Θερινό Σχολείο αποσκοπεί στην ανάδειξη των πολύπλευρων συνιστωσών που συνδιαμορφώνουν τη διατροφική αξία των μεσογειακών τροφίμων. Ένα πλήθος από διακριτές ή/και ετερόκλητες παραμέτρους (μεσογειακός χώρος, βιοποικιλότητα, τοπικά προϊόντα και παραγωγική διαδικασία, μεσογειακή διατροφή και υγεία του ανθρώπου) αποτελούν κομμάτια ενός διεπιστημονικού “παζλ” το οποίο στην πράξη προσδίδει μοναδική ποιότητα στα προϊόντα της Μεσογείου. Αποτελεί συνέχεια δύο προηγούμενων Θερινών Σχολείων του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, των (α) Μεσογειακά Τρόφιμα και Διατροφική Αξία: Σύγχρονες Τάσεις στην Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής (MedFood 2012) και (β) Διατροφή και Βιοποικιλότητα ως εργαλεία του Ευ Ζην (NuBioEYZHN 2015) σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος.

Ακολουθεί το πλήρες δελτίο τύπου MedFood2017_Δελτίο Τύπου

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θερινό Σχολείο με τίτλο “Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους (MedFood2017)”
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Σελίδα 1 από 212»

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει