Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Διαδραστικό Workshop στην έκθεση MeatDays Κυριακή 11/11/2018

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

Το τμήμα κατάρτισης και επικονωνίας της ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει προγραμματισμένη εκδήλωση στην έκθεση MeatDays

Κυριακή 11/11/2018 ,  14.00-17.00  Metropolitan Expo Center

Διαδραστικό Workshop  ,εισήγηση, επίδειξη και ερωταπαντήσεις -επικοινωνία με το κοινό, με θέμα “ Νεές προσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων”
Ομιλητές
1.Ελευθερία Ευδαίμων , Τεχνολόγος Τροφίμων  ” Λύσεις για καθαρή ετικέτα- Αυξηση ασφάλειας & φρεσκότητας σε σκευάσματα από κοκκινο κρέας-πουλερικά ή ψάρι” .
2.Ιωάννης Παπαησαϊου ,  Τεχνολόγος Τροφίμων ,  ” Οργανοληπτικά ελαττώματα αλλαντικών θερμικής επεξεργασίας και αλλαντικών ωρίμανσης – αίτια  ” 
3.Μαργαρίτα Τσάκωνα , Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων , Επισήμανση-Αλλεργιογόνα  σε αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα” .  
4.Ιωάννης Γιαβάσης , Καθηγήτής ΤΕΙ Θεσσαλίας , “Αλλαντικά χωρίς νιτρικά.” 
5.Τσιτούρης Χαρίλαος, Χημικός MSc, Συντονιστής προγράμματος, Παρουσίαση ερευνητικού έργου e-PLATON
Η έισοδος είναι ελεύθερη αλλα΄λογω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαδραστικό Workshop στην έκθεση MeatDays Κυριακή 11/11/2018
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Συσκευασία 2018-Ημερίδα “Καινοτόμες συσκευασίες με στόχο την μείωση των αποβλήτων τροφίμων”

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 10 Σεπτεμβρίου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση
O στόχος μείωσης αποβλήτων τροφίμων (food waste) αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την ένωση μας.
Θέλοντας να συμβάλουμε δημιουργικά στην μείωση τους, συνδιοργανώνουμε  με τον ΣΥΒΙΠΥΣ  επιστημονική ημερίδα στα πλαίσια της έκθεσης SYSKEYASIA 2018, Σάββατο 13/10, 14.00-18.00, με τίτλο
“Καινοτόμες συσκευασίες με στόχο την μείωση των αποβλήτων τροφίμων”.
Ακολουθεί το πρόγραμμα:
14:00- 14:30 Προσέλευση- Εγγραφές      
14.30- 15.00 Χαιρετισμός  Προέδρου ΣΥΒΙΠYΣ ,κ.Δημήτρη Μαντή
Χαιρετισμός  Γεν.Διευθύντρια ΣΕΒΤ, κας Βασιλικής Παπαδημητρίου

Χαιρετισμός Προέδρου Τμ.Επιστήμης Τροφίμων ΓΠΑ ,κ. Πέτρου Ταραντίλη

Χαιρετισμός Προέδρου ΠΕΤΕΤ κ. Ιωάννη Σμαρνάκη
                                                    ΟΜΙΛΙΕΣ
15.00-15.20 Πέτρος Ταούκης , Καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Δρ. Θεοφανία Τσιρώνη – Δρ. Ελένη Γώγου

Θέμα:  « Έξυπνη συσκευασία ως εργαλείο διαχείρισης της ψυκτικής αλυσίδας τροφίμων με στόχο τη βελτίωση ποιότητας και ελάττωση απόρριψης προϊόντων»”

15:20- 15:40 Σπυρίδων Παπαδάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Θέμα: “ Βιολογικής βάσης και βιοαποικοδομήσιμα υλικά συσκευασίας τροφίμων”

15.40- 16:00 Αθανασία Αντωνίου , Γεωπόνος –Τεχνολόγος Τροφίμων

Θέμα: Περιβαλλοντικό αποτύπωμα της συσκευασίας αλουμινίου.

16.00- 16.20   Χρήστος  Μουρτζιόπουλος , Υπεύθυνος Διασφάλισης ποιότητας ΜπαρμπαΣτάθης Α.Ε.

Θέμα:Ο διττός ρόλος  της συσκευασίας , για την ασφάλεια του τροφίμου και ταυτοχρόνως τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

16.20- 16.40 Νίκος Φαραντούρης, Sustainability Manager  GR & CY, COCA COLA 3E Ελλάδος ΑΕΒΕ & Επιτροπή Περιβάλλοντος ΣΕΒΤ. .

Θέμα: «Στοχεύοντας σε ένα κόσμο χωρίς απόβλητα»

16.40-17.00 Αντώνιος Καναβούρας , Λέκτορας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Θέμα: «Για μία ρεαλιστική πρόβλεψη της επίδρασης ενσωματωμένων ουσιών των υλικών συσκευασίας, στο άμεσο περιβάλλον έκθεσης και επαφής τους»

17.00-17.20

 

 

 

17.20-17.40

Θεόδωρος Παρασκευόπουλος , Χημικός Μηχανικός, R&D Χατζόπουλος Α.Ε.

Θέμα:  Συμβολή της εύκαμπτης συσκευασίας στη μείωση αποβλήτων τροφίμων

Πασχάλης Καστανάς, Region Manufacturing Services & Packaging / NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Θέμα:  «Η παγκόσμια δέσμευση της Nestle για την μείωση των πλαστικών συσκευασιών».

 

Συντονιζει η κα Ελενα Σακαρέλη, εκπρόσωπος διοίκησης ΠΕΤΕΤ.

 

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συσκευασία 2018-Ημερίδα “Καινοτόμες συσκευασίες με στόχο την μείωση των αποβλήτων τροφίμων”
Κατηγορίες
Ειδήσεις

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΕΤΕΤ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΙΕΚ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 1 Σεπτεμβρίου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η διοίκηση της ΠΕΤΕΤ κατέθεσε στο υπουργέιο Παιδείας υπόμνημα με τις απόψεις της σχετικώς με τις αναθέσεις μαθημάτων σε τεχνολόγους τροφίμων στα ΙΕΚ.180824 Υπομνημα ΠΕΤΕΤ για τις αναθέσεις μαθημάτων στα ΔΙΕΚ (1)

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΕΤΕΤ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΙΕΚ
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει