Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

Διαδυκτιακό σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας zoom με θέμα “κανονισμός 1333/2008 για τα πρόσθετα τροφίμων”

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 14 Οκτωβρίου 2021 Εκτύπωση Εκτύπωση

Ο τομέας κατάρτισης και επικοινωνίας της ΠΕΤΕΤ αναγγέλει 9ο διαδυκτιακό σεμινάριο για μέλη ΠΕΤΕΤ. μέσω της πλατφόρμας zoom με θέμα “κανονισμός 1333/2008 για τα πρόσθετα τροφίμων”.Με τηλεκπαίδευση προσφέρουμε γνώσεις στους συναδέφλους με ασφάλεια και το κύρος της ένωσης. Εισηγητής είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΕΤΕΤ Ηλίας Αλεξίου έμπειρος Ελεγχτής της Περιφέρειας Αττικής.

Δευτέρα 18/10/2021 , ώρα 18.00-21.00 Η συμμετοχή είναι δωρεάν με απόλυτη προτεραιότητα στα μέλη ΠΕΤΕΤ ,αριθμός συμμετεχόντων 30.

Δηλώσεις συμμετοχης με e-mail στο [email protected] .

*Παρακαλούμε στα μηνύματα να δηλώνετε την ιδιότητά σας.

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαδυκτιακό σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας zoom με θέμα “κανονισμός 1333/2008 για τα πρόσθετα τροφίμων”
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Η ΠΕΤΕΤ στην ΑΡΤΟΖΑ 2021

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 13 Οκτωβρίου 2021 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων συμμετέχει στην ΑΡΤΟΖΑ 2021, 12-15/11/2021 στο εκθεσιακό κέντρο Μετροπόλιταν.

Την Κυριακή 14/11/2021 ,ώρα 14.30 οργανώνουμε επιστημονική ημερίδα με τίτλο. “Σύγχρονες τάσεις στην βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική”.

14:30- 15:00Προσέλευση- Εγγραφές -Χαιρετισμοί
                                                           ΟΜΙΛΙΕΣ
15:00-15:30Ιωάννης Σμαρνάκης, Τεχνολόγος Τροφίμων-Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ- Δ/ντης Εργοστασίου-Ανάπτυξης προϊόντων, Λάβδας Ζαχαρώδη Α.Ε. Θέμα: Κοστολόγηση σε επιχειρήσεις αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής-μαζικής εστίασης.
  15:30- 16:00  Μιχάλης Ορεστίδης –  Τεχνολόγος Τροφίμων, σύμβουλος τεχνολογίας και καινοτομίας Θέμα: Καινοτομία & τεχνολογία στην ανάπτυξη προϊόντων.  
16:00- 16:30  Διαμαντής Παπαπαναγής, Τεχνολόγος Τροφίμων –Δ/ντης Ανάπτυξης Μύλων Κρήτης. Θέμα:  Τεχνολογία προζυμιών  
16:30- 17:00 Μανώλης Ρεπάνης, Γεωπόνος-Επιστήμης Τροφίμων –Δ/ντης Ποιότητας Melissa-Κικιζας. Θέμα:  Ποιοτικά χαρακτηριστικά σκληρού σίτου και οργανοληπτικοί χαρακτήρες παρασκευασμάτων .  

Μετά την ημερίδα ακολουθεί συζήτηση και ερωτησεις την οποία συντονίζει το μέλος της διοίκησης Μιχάλης Ορεστίδης.

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ΠΕΤΕΤ στην ΑΡΤΟΖΑ 2021
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Η Π.Ε.Τ.Ε.Τ. υποστηρίζει τα πρώτα βραβεία αρτοποιίας στην Ελλάδα – Bakery Awards 2022

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 4 Οκτωβρίου 2021 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Π.Ε.Τ.Ε.Τ. υποστηρίζει τα πρώτα βραβεία αρτοποιίας στην Ελλάδα – Bakery Awards 2022 τα οποία οργανώνει η εταιρία Bussias .

Ο πρόεδρος της ένωσης Ιωάννης Σμαρνάκης, προεδρεύει της κριτικής επιτροπής των βραβείων. Συμμετέχουν στην επιτροπή τα καταξιωμένα στον τομέα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής μέλη της ΠΕΤΕΤ, Μιχάλης Ορεστίδης και Διαμαντής Παπαπαναγής. Την επιτροπή πλαισιώνουν υψηλού κύρους θεσμικοί παράγοντες, ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και επαγγελματίες του τομέα .

Ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο για λεπτομέρειες σχετικώς με τον διαγωνισμό

Bakery Awards 2022 – The Winners

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Π.Ε.Τ.Ε.Τ. υποστηρίζει τα πρώτα βραβεία αρτοποιίας στην Ελλάδα – Bakery Awards 2022
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει