Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Εκλογές ΠΕΤΕΤ
  •  Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Στόχοι
  • Γίνε μέλος
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω;
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Δραστηριότητες
    • 7ο Διεθνές συνέδριο Επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων
    • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Επικοινωνία
    • Φόρμα επικοινωνίας
    • Newsletter Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Συνεργασίες
  • English
    • Activities
    • Goals & Proffesional rights
  • Μέλη ιστοσελίδας
    • Εγγραφή μέλους ιστοσελίδας

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Greek Lipid Forum

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 29 Ιουνίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Π.Ε.ΤΕ.Τ. υποστηρίζει το  7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Greek Lipid Forum το οποίο προγραμματίζεται στις 5 Οκτωβρίου 2017, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και καλεί τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή.

Λεπτομέρειες για το συνέδριο θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Greek Lipid Forum «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ»

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Greek Lipid Forum
Κατηγορίες
Ειδήσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 14 Ιουνίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ της ΠΕΤΕΤ με θέμα : Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους

Αλεύρι ζέας-Γλουτένη-Στέβια-Προϊόντα χωρίς συντηρητικά-Φυτικά «γάλατα»-Αμύγδαλα βερίκοκου-ωμά αμύγδαλα

Βουλιαγμένης 171 , Αίθουσα Chef Club Σάββατο 08/07/2017,  ώρα 10.30-14.0

Την συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Αργύρης Καλογερόπουλος

                                    Στο στρογγυλό τραπέζι συμμετέχουν:
Μιχάλης Ορεστίδης,Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Τεχνολογίας και Καινοτομίας,Αντιπρόεδρος Π.Ε.ΤΕ.Τ.
Γεώργιος Μπόσκου, Καθηγητής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Νικόλαος Γκιώνης, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc , Σύμβουλος ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων , Υπεύθυνος επιστημονικής επιτροπής Π.Ε.ΤΕ.Τ.
Ηλίας Αλεξίου , Ελεγκτής τμήματος εμπορίου Π.Ε. Δυτικής Αθήνας.
Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ-Διευθυντής Εργοστασίου και R&D ,Pallas-Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα.

Ανακοίνωση εκδήλωσης  Προγραμμα Εκδηλωσης ΠΕΤΕΤ

Παρακαλώ να στείλετε στο [email protected] την ακόλουθη  . Αιτηση συμμετοχης σε εκδηλωση ΠΕΤΕΤ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες και απόλυτη προτεραιότητα έχουν τα ενεργά μέλη ΠΕΤΕΤ.

Τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Διαβούλευση για τον ρόλο του τεχνίτη τεχνολογίας τροφίμων των ΕΠΑΛ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 11 Ιουνίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Από το γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Μπαξεβανάκη Δ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικώς με την συνάντηση που είχε ως θέμα την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του ρόλου του τεχνίτη τεχνολογίας τροφίμων των ΕΠΑΛ.

Στην συνάντηση την ΠΕΤΕΤ εκπροσώπησε η Γ.Γ. κυρία Μαρίνα Πούλιου συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάθεση των επεξεργασμένων θέσεων της ένωσης μας.

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΠΕΘ την προηγούμενη εβδομάδα και είχε ως θέμα την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του ρόλου του τεχνίτη τεχνολογίας τροφίμων και ποτών καθώς και των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που θα ήταν χρήσιμο να συμπεριλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΣ) Μαθητείας που θα δημιουργηθεί για τις ανάγκες έναρξης της μαθητείας στη συγκεκριμένη ειδικότητα.

Σε συνέχεια λοιπόν της εποικοδομητικής μας συνάντησης, σας στέλνουμε εκ νέου το ωρολόγιο πρόγραμμα των ΕΠΑΛ, το υπάρχον επαγγελματικό περίγραμμα και ένα προσχέδιο των περιεχομένων του ΠΣ Μαθητείας της ειδικότητας που έχουν επιμεληθεί ο κ. Αθανασόπουλος (Σχολικός Σύμβουλος), η κ. Κουταλίδη (Σύμβουλος ΙΕΠ) και η κ. Πούλιου (εκπρόσωπος ΠΕΤΕΤ).

Καθώς ένας από τους βασικούς στόχους της προσπάθειάς μας είναι να ανταποκρίνεται το νέο ΠΣ στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, θεωρούμε εξαιρετικά χρήσιμες τις παρατηρήσεις, προσθήκες και σχόλιά σας στο παρόν προσχέδιο.

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαβούλευση για τον ρόλο του τεχνίτη τεχνολογίας τροφίμων των ΕΠΑΛ
Κατηγορίες
Ειδήσεις

Αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 3 Ιουνίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με έγγραφο καθοδήγησης για την αντιμετώπιση μικροβιολογικών

κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά στην πρωτογενή παραγωγή μέσω ορθών πρακτικών υγιεινής

(2017/C 163/01)

Για να κατεβάσετε το αρχείο πατήστε εδώ  https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B_NQF3hnG-ZvY3ZiY1FkTlJ2bDQ

 

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Σχόλια
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά
Κατηγορίες
Ειδήσεις, Εργασίες-Άρθρα

Σελίδα 1 από 212»

Υποστηρικτές

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Ecs Hosting by Ecs
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Πληροφορίες

. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτόν.
Εντάξει